Domovina

Klapa sv. Juraj :”Oči u oči”

S uspomenom i zahvalnošću svim hrvatskim braniteljima

Sjetimo se danas nama dragih, a umrlih. Naših roditelja, članova obitelji, nama dragih prijatelja i susjeda, a naročito svih poginulih branitelja i civila u Domovinskom ratu.

Pjesma Oči u oči na posebno emotivan način pjeva o osobnom susretu čovjeka s Bogom, pa nas je u tom smislu podsjetila i na vjeru u susret s našim najdražima u Vječnosti.

U spotu sudjeluju mladi akademski glumac Pere Eranović i don Stipan Šurlin Režija i snimanje: Patrik Grgurić Spot je snimljen na spomen obilježju poginulih hrvatskih branitelja na Malačkoj iznad Kaštela. U njemu je u ulozi hrvatskog vojnika-branitelja angažiran mladi akademski glumac Pere Eranović, inače sina Stipe Eranovića, poginulog hrvatskog branitelja čije se ime nalazi na jednoj od postaja križnog puta ovog spomen obilježja, što na poseban način doprinosi vjerodostojnosti i simbolici ovog uratka i odaje pijetet mlađih naraštaja kako poginulim tako i živim hrvatskim braniteljima.

U spotu sudjeluje i don Stipan Šurlin, župnik Kaštel Lukšića, inače hrvatski branitelj koji se nakon sudjelovanja u domovinskom ratu odlučio za studij teologije i zaredio za katoličkog svećenika.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button