Domovina

Kaznene prijave protiv Beroša i ostalih!?

”Pfizer je lagao i prikrivao podatke! Jesu li nas lagali i Beroš, Capak, Markotić i Božinović?” napisao je saborski zastupnik Marin Miletić u objavi na društvenim mrežama čiju objavu donosimo u nastavku.

”Upravo je objavljena nevjerojatna informacija – probili su dokumenti da je Pfizer LAGAO o prirodnom imunitetu. FDA i Pfizer tajili su podatke temeljem kojih je dana privremena dozvola za cjepivo, pa se objavu moralo tražiti putem suda. Tek sada, kada su podatci pravnom silom objavljeni, raspada se tama, a izlazi na vidjelo igra ove farmaceutske i političke mafije. https://phmpt.org/

Pfizer je znao da prirodni imunitet JEDNAKO štiti kao i cjepivo. Pfizer je imao dokumente da mladi imaju 99.9% vjerojatnost da će preživjeti COVID i svejedno su namjerno skrivali podatke radi PROFITA. PROFIT. PROFIT. PROFIT. Laž i obmana Pfizera i njihovih interesnih skupina.

Pažljivo pogledajte ovo:

Sutra ćemo se mi Mostovci opet boriti u Saboru za REFERENDUM i protiv Stožerokracije. Svi kao jedan, snažni kao armirani beton. Danas šaljem ove dokumente odvjetnicima da sve pregledaju, a potom ću podignuti kaznene prijave protiv naših ministara. Tko god je znao da je PRIRODNI IMUNITET jednako vrijedan kao i potpuno cijepljenje – a namjerno je ŠUTIO učinio je teško kazneno djelo i izdaju svih nacionalnih interesa. Interesne skupine, Big Pharma, njihovi poslušnici i plaćenici… kaže prorok Izaija da sve šta ne valja – propadne. Tako ćete i vi propasti i vaša carstva koja gradite na pijesku prevara. Puštam vam ovu povijesnu fotku. I smijem vam se.

Koliko god nas tučete, udarate, mi Mostovci smo sve jači i snažniji. Narod vas je prozreo, ništa vama NITKO više ne vjeruje. A naša Država nije krvlju tisuća platila stoljetnu slobodu da bismo vam mi tu našu slobodu predali u ruke. Vama ili Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Pfizer je već platio 2,3 milijarde kazne radi prevara. Kako je moguće da je itko vjerovao ovim lopinama?” napisao je saborski zastupnik Marin Miletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button