Izbor uredništvaVideo

Kad pogledate ovaj video shvatit će te kako bi svi korona zastrašitelji u Hrvatskoj trebali kazneno odgovarati

Razmisli je li to razborito dok gledaš ovaj video pun neistina i stručnjaka koji su htjeli uređivati naše živote prema saznanjima tadašnjeg znanstvenog konsenzusa i vlastitih procjena.

Države diljem svijeta sve više reguliraju medije u ime borbe protiv dezinformacija. Društvenim medijima obvezuju suradnju s tzv. “fact-checkerima” koje financiraju vlade i velike korporacije.

Razmisli je li to razborito dok gledaš ovu izložbu neistina i stručnjaka koji su htjeli uređivati naše živote prema saznanjima tadašnjeg znanstvenog konsenzusa i vlastitih procjena.

Drski manipulator Petar Vidov koji se, iako ima samo srednju školu nametljivo se posljednje tri godine prezentirao kao glavni epidemiolog Facebooka za Hrvatsku.

Smrtonosne obmane manipulatora s Faktografa, možete ih tužiti”

Petar Vidov i njegov Faktograf su se najviše isticali po tome kako su tvrdnje Gordana Lauca i Nenada Bakića, iako su bile 100% točne, proglašavali lažnima, smanjivali su im doseg, klevetali su ih – i time spriječili da kritične i točne informacije dođu do građana čime su indirektno uzrokovali mnoge smrti u Hrvatskoj.

I sami smo u više navrata bili “na nišanu” ovih manipulatora.

Koronakriza je bila i korisna u jednom aspektu – otkrila je fašiste među nama

Agresivni koronaši nisu vjerovali u svoju ideologiju. Oni koji su tražili lockdown, maske, potvrde – sami su kršili i postojeće mjere. Oni koji su proganjali necijepljene, sami nisu ažurirani. Oni koji i dalje agresivno traže cijepljenje naše djece radi svoje sigurnosti brutalno razvijaju svoje komorbiditete i hvale se žderanjem.

Ne, oni su čekali bilo koju priliku u kojoj se njihov karakter i nazori mogu ispoljiti. Bilo koju situaciju u kojoj smatraju da se osnaženi gomilom (svojih istomišljenika – u Facebook bubble im se činilo da je javnost na njihovoj strani) ili medija mogu nekažnjeno upuštati u linč i najodvratnije napade prema onima za koje oni smatraju da su slabiji. Doduše, bili smo puno, puno jači od njih, a i oni su cijelo vrijeme bili jadna patetična manjina …

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button