Domovina

KAD NEKI GOVORE DA “NISU ZNALI” ZA KOGA SU GLASOVALI

”Tomaševićev zamjenik u lipnju 2019. Thompsonovu pjesmu ‘Lijepa li si’, koju su djeca pjevala u Vukovaru – nazvao “smećem”?!

Komentirajući incident s micanjem murala BBB-a, među prvima se javio Tomaševićev zamjenik, Luka Korlaet, koji je odgovornost pokušao svaliti na HEP… Mnogi građani glavnog grada, sada su napokon progledali i iz više su razloga, opravdano ogorčeni na novu, ekstremno lijevu vlast u Zagrebu.

Za one koji govore da “nisu znali” kakva je, zapravo, ekipa iz Možemo, evo nekoliko citata, s facebook posta Tomaševićevog zamjenika, Luke Korlaeta…U lipnju 2019. godine, žali se notorni Korlaet, njegov je sin bio “u obveznom posjetu Vukovaru”. Kaže da su djeca “morala ustati i bez iznimke ‘revat’ Herceg-Bosno, srce ponosno”…

Thompsonov hit ‘Lijepa li si’ nazvao je “smećem” i tražio “odgovornost”…S obzirom da “izbezumljeni” drug Korlaet poseban naglasak, osim na dječju pjesmu, stavlja i na podatak da je posjet Vukovaru bio “obvezan”, možda bi ga ipak manje smetalo da je njegov sin otišao na (ne)obvezan izlet u Kumrovec?! Tamo svakako ne bi trebala ići djeca koja vole Thompsona, a očito je da ima puno takve djece, kao i one čiji su roditelji podrijetlom iz Bosne ili Hercegovine, a životnu sreću pronašli su u glavnom gradu svih Hrvata…

Strašno je da netko uopće i pomišlja dijeliti školsku djecu po bilo kakvoj osnovi. A to ponovo rade oni, koji bi svoju najradije podučavali da reže “po šumama i gorama”… Po mogućnosti – u izvedbi Milutina Kekina… Tjerali bi ih da ekolijevo uživaju verući se po kumrovečkim bukvama, a usput bi mogli i pokupit smeće izloženo u rodnoj kući Korlaetovog neprežaljenog maršala!” napisao je Velimir Bujanec u svojoj objavi na facebooku.

glas
PHOTO/SCREEN/FB: Luka Korlaet, 05. lipnja 2019.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button