Svijet

KAD “MARGINALNE SKUPINE” MARŠIRAJU

Gradonačelnik Ottawe proglasio je izvanredno stanje kao odgovor na prosvjed vozača kamiona protiv Covid ograničenja za prelazak granice.

Kanadski vozači kamiona već deset dana blokiraju glavni grad Ottawu, a gradonačelnik je rekao da su ga prosvjednici okupirali. Rekao je da je prosvjednika daleko više od policajaca i da “moraju vratiti grad”.

Njihov predsjednik Justin Trudeau je na početku prosvjednike nazvao marginalnom skupinom, ali je ubrzo pobjegao s obitelji na nepoznatu lokaciju od te male marginalne skupine. Sada prosvjednici, a tu su ključne kamiondžije, ne žele više samo ukidanje Covid potvrda već i smjenu vlade. Oni shvaćaju odakle dolaze svi problemi i tko je odgovoran za stanje u Kanadi i oduzimanje građanskih prava te ograničavanje slobode kretanja. Iz dana u dan povećava se broj građana koji podupiru prosvjednike i pridružuju im se na ulicama Ottawe, gdje su podignuti improvizirani šatori i drvene nastambe. Očito je da ne vjeruju obećanjima svojih političara i da neće odustati dok ne ostvare svoje zahtjeve. Kanadske vlasti su provodile jednu od najvećih epidemioloških tortura u svijetu i t je moralo jednom puknuti.

Što zapravo vidimo na primjeru odlučnih kanadskih kamiondžija? Oni u stvari pokazuju totalni građanski neposluh, a upravo je to najefikasniji alat za borbu protiv domaćih vlastodržaca. Znaju oni da stalno trubljenje teških kamiona u glavnom gradu smeta stanovnicima, ali i njima samima, ali očito nemaju drugoga izbora. I što im tko može?

Policija pokušava uhititi glavne kolovođe ili one koji im pomažu, ali će to još više razjariti okupljenu masu koja se ne smanjuje već raste. Ljudi shvaćaju da je kucnuo čas izbora na koju se stranu svrstati. Narod je nepobjediv bilo gdje, ali samo kada se osvijesti ili kada ga dovoljno nagaze vlastodršci.

Zato i mi u Hrvatskoj moramo u totalni građanski neposluh; od neslanja djece u školu jer im se nameće bespotrebno i potencijalno štetno testiranje, jer se i dalje traže Covid potvrde koje danas ukida i Izrael nakon niza zemalja koje su to učinile. Poručujemo našim vlastodršcima da se bliži kraj njihove samovolje i zla koje su nam nanijeli na mnogim područjima, posebno oduzimanjem sloboda i prisiljavanjem (ucjenama) na eksperimentalna cjepiva.

Zašto nema pravih analitičkih prikaza stanja u Kanadi u hrvatskim mainstream medijima. Pa zato što se vlastodršci boje da bi i to moglo ubrzati njihov kraj jer potiče ljude na otpor.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button