Izbor uredništva

Jesu li Plenkoviću važniji Hrvati u BiH ili Finska?

Milijun  i 200.000 Hrvata iz BIH je ukupan broj Hrvata iz BIH koji žive što u BIH što vani a vlasnici su RH putovnica.

Svi oni su, manje više barem jednom, glasali za HDZ RH na čijem je čelu Andrej Plenković. A koji je politički proizvod Mate Granića. ”Dželata” političkih prava BH Hrvata koji je najodgovorniji za potpisivanje Wašingtonskog i Daytonskog sporazuma koji je Hrvate od vojnih pobjednika pretvorio u političke gubitnike.

Ovih dana svjedočite povijesnom događaju, činjenici da je HDZ razotkriven i da otvoreno prijeti našem narodu u BiH svojom bijedom, da su konačno priznali kako su  oduvijek kalkulantska konformistička stranka bečkih konjušara i brusselskih flundri.

Je li vam sada jasnije zašto nema tužbi protiv Dudakovića i uvođenja viza Komšićevim glasačima za ulazak u Hrvatsku?

Je li vam sada jasnije zašto su Ahmići svake godine u prvoj minuti Dnevnika HRT-a a Trusina nikada?

Je li vam sada jasnije zašto Puljić prima Komšića a Komšić gostuje na HRT i nakon trećeg nasilja nad nama?

Je li išta shvaćate?Ili se samo molite Bogu?

Stidite li se iti malo pred Bogom zbog činjenice da ste naivno  davali glasove našim političkim ubojicama i dopuštali im da trguju kožom i životima ne samo vas nego i vaše djece? Nas.

Stidite li se tolikih milijuna glasova koje ste bianco davali i dajete toj protuhrvatskoj organizaciji da trguje vašom zemlljom i životima vaših palih sinova? Organizaciji koja je prošle godine svečalo na oltar Vukovara sa svim mogućim počastima uvela našeg ubojicu – Šefika Džaferovića.

Gledate Milanovića ovih dana kako se državnički kao lav bori protiv brusselske duboke države  u RH , protiv kulture služanjstva, predvođene sinovima Udbaša, predvođene Matom Granićem , toj pogrešci postojanja, tim  poslušnim peračem nogu Milke Planinc. Stvarne nalogodavke ubojstva Đurekovića.

Kome ste nas izručivali sve ove godine dragi naši roditelji? Ljudima kojima je bitnije što će reći veleposlanik Finske nego prava Hrvata u BiH !

Kakvu ste nam sudbinu namijenili? I do kada mislite biti bianco nosači listića protiv naših sudbina?

Zar su vam djeca Plenkovića i njegovih ministara draža od vlastite djece?

Zašto nas toliko prezierete?

I kada ćete upaliti taj apolitični mozak ?  Kada ćete izići iz pozicije vječnih K+ Hrvata?

Milanović ne radi razliku među Hrvatima, ne tretira Hrvate u BiH kao plebs niti kao stoku, pitanje je je li to uopće zaslužujemo. No znamo tko to čini –  baš to tretiranje Hrvata u BIH kao naroda molitvene zajednice , naroda koji se zadovoljava donacijama KUD Jarama i muzejem u Kreševu, baš to  čini HDZ RH.

Vidite li da se može biti integralni Hrvat. Milanović vam je pokazao kako je trebala izgledati politika Hrvatske sve ove godine ranije. A ničim ga zadužili nismo. Čovjek samo ispunjava svoju predsjedničku dužnost. Ne radi to za rejting. Radi da iza sebe ostavi djelo.

Državništvu i brizi za Hrvate van RH nas uči čovjek  čija stranka nikada tu nije niti tražila glasove.

On ljevičar je uz nas a za vaša nazovi “hrvatska desnica” je spremna opet  izdati nas. I to nam javno siplju u lice. Još k tome  i prijete a Milanovića koji se bori za nas , nazivaju luđakom.

Do kada ćete nas jesti o dragi naši roditelju? Nas svoju djecu?

I do kada će  naša sudbina ovisiti o vašoj mozgovnoj lijenosti i vlastitoj zabludi nekakve proklete političke navike?

Pitanje Hrvata u BiH je najveća hrvatska bitka nakon Domovinskog rata, Milanović je to očito shvatio ali nažalost Plenkoviću je bitniji njegov ugled kod briselskih birokrata nego prava Hrvata u BiH.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
poskok.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button