SvijetVideo

(VIDEO)”Zaustavite rat, ne vjerujte propagandi! Lažu vas!”

“Zaustavite rat, ne vjerujte propagandi. Lažu vas!”, pisalo je na transparentu. Uz to, ova je hrabra žena uzvikivala: “Zaustavite rat! Ne ratu!” Hrabra žena,ujedno i TV urednica, koja je usred ‘Putinovog dnevnika‘ izvela antiratni performans je završila na policiji.

Voditeljicu večernjeg dnevnika na ruskoj državnoj televiziji Pervij kanal (Prvi kanal) Ekaterinu Andreevu prekinula je prosvjednica s transparentom poruke “Ne ratu” koja je uletjela u kadar dok je ona čitala vijesti. Ova hrabra žena se uspjela probiti u kadar projiciran iza voditeljice središnjeg dnevnika i javno odaslati antiratnu poruku…

Kako se vidi na snimci koja se počela širiti društvenim mrežama, iza voditeljice pojavila se žena s transparentom.

VIDEO " Zaustavite rat, ne vjerujte propagandi! Lažu vas!" www.crodex.net
TV urednica izvela hrabar čin u večernjem dnevniku na ruskoj državnoj teleiviziji porukom mira

– Zaustavite rat, ne vjerujte propagandi Lažu vas, pisalo je na transparentu. Uz to, ova je hrabra žena uzvikivala: “Zaustavite rat! Ne ratu!”.

Ruska državna televizija prekinuta prosvjedom “Bez rata”.

Tijekom informativnog programa “Vremya” na glavnom ruskom TV kanalu, Maria Ovsyannikova, zaposlenica Prvog kanala, dojurila je pred kameru s posterom na kojem je pisalo “zaustavite rat, ne vjerujte propagandi”.

Režija je reagirala vrlo brzo te je, nakon što se vidjelo da je voditeljica shvatila što se zbiva, uklonila kadar iz studija i počela emitirati snimljeni materijal.

Kolumnistica The Daily Beasta Julia Davis objavila je na Twitteru detalje o ženi koja je hrabro s transparentom uletjela u centralni kadar. Radi se o Marini Ovsjanikovoj koja je, inače, urednica na Prvom kanalu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
braniteljski-portal.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button