Domovina

NE COVID POTVRDAMA. OD DANAS ZNAMO TKO JE TKO U SABORU‼️

Mi se REFERENDUMOM zalažemo za ukidanje Stožerokracije i suludih COVID potvrda! Mi želimo ukinuti COVID potvrde kojima se širi virus po bolnicama jer se cijepljeni ne testiraju.

Izašli su iz ormara. Lijeva oporba je izašla iz ormara. Ali, neću sada o totalitaristima koji su organizirano, pročitajte još jednom: organizirano – danas s mržnjom na nas napali jer NE žele dati narodu moć da narod odlučuje.

Mi se zalažemo da o najvažnijim stvarima po naše zdravlje i za temeljna građanska prava ne odlučuje Plenkovićev Stožer od PET članova nego Hrvatski sabor 2/3 većinom.

Ljudima se ne pušta da idu u poštu, a mogu ići u šoping centre, kockarnice, kladionice.REFERENDUM je jedini, legitimni, demokratski način kojim narod gasi Stožerokraciju, zamrzava Plenkovićevu autokraciju i jača demokraciju.

Narod će odlučiti. Što želi i kako želi. Imate još 4 dana! Ako se SVI angažiraju, ako SVATKO od vas da svoj doprinos – uspjet ćemo pobijediti ovu silnu mašineriju, interesne skupine koje se bore protiv nas i koje NE žele da ovaj referendum uspije.

Glavu gore, dođi i potpiši ZA referendum!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button