Svijet

Inicijativa u Europskom parlamentu: SZO proglasiti terorističkom organizacijom!?

‘Svjetska zdravstvena organizacija želi da sve države potpišu sporazum o predaji ovlasti za proglašenje pandemije, nabavu cjepiva i lijekova. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima’, smatra europarlamentarac.

Govor Mislava Kolakušića

Ovaj govor Mislava Kolakušića u posljednja 24 sata pogledan je na društvenim mrežama diljem svijeta preko 2.000.000 puta i dobio preko 200.000 oznaka “sviđa mi se”.

Mislav Kolakušić: “Protiv sam bilo kakvog davanja ovlasti Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima nego sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom. “

Zastupnik Kolakušić nastavlja: Pandemija covida-19 ostat će zapamćena kao najveći koordinirani udar na:

  • znanost,
  • ljudska prava i
  • zdravlje građana na globalnoj razini u ljudskoj povijesti.

Tri godine smo svjedočili:

  • brutalnoj kampanji straha te
  • masovnom i koordiniranom širenju lažnih vijesti o stupnju opasnosti i svim aspektima korona virusa.
  • Svjetska zdravstvena organizacija financirana i efektivno kontolirana od strane farmacutske industrije;
  • Bila je predvodnik kampanje straha koja nas je koštala tisuće milijardi eura, urušavanja svih ljudskih i građanskih prava, a mnoge građane života i zdravlja!

Kakav sporazum gura SZO?

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) predlaže Ugovor o Pandemiji koji bi dao ovoj UN-ovoj agenciji neviđenu moć u prekoračenju nacionalnih zakona i individualnih prava tijekom zdravstvenih kriza. Moramo se usprotiviti ovom prisvajanju moći i braniti svoje slobode, pozivaju iz Citizen Go koji djeluje u svijetu kao zajednica aktivnih građana koji pomoću mrežnih peticija rade na zaštiti i unapređenju zaštite ljudskih prava: prava na život, obitelj i slobodu

Prema informacijama kojima raspolaže Citizen GO, trebamo biti zabrinuti:

“Nulti nacrt” je gotov… Ako taj nacrt bude izglasan, ograničio bi slobodu govora, proširio invazivni nadzor i nametnuo mjere poput putovnica za cijepljenje koje ograničavaju slobodu kretanja. Dodatno, nametnuo bi obvezno cijepljenje, urušavajući naše građanske slobode u ime “prevencije pandemije”.

Zašto bismo se trebali usprotiviti ovom opasnom “Pandemijskom sporazumu”?

Obvezujuće pravo da se uspostavi jedinstvena, globalno provediva strategija za borbu protiv budućih epidemija dala bi Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji Ujedinjenih naroda globalnu kontrolu, i tijekom i izvan pandemija (jer predloženi sporazum opisuje koordinacijske ovlasti izvan pandemijskih razdoblja). To bi urušilo suverenitet Hrvatske i svake druge nacije.

To znači da pojedinačne države više ne bi imale ovlasti odlučivati i razvijati vlastite metode suočavanja s javnozdravstvenim problemima. Umjesto toga, bile bi podložne kontroli jedne centralizirane globalne vlasti.

Ali zabrinjavajuća priroda ovog sporazuma ne zaustavlja se ovdje:

Spominje se “zdravstvena jednakost”, što implicira da će građani bogatijih nacija biti prisiljeni financirati univerzalno (depopulacijsko) osnovno zdravstveno osiguranje, usmjereno na siromašne regije s “kontraceptivima, sterilizacijom, pobačajima, cjepivima i promjenom spola”.

Ove su nevjerojatne ideje već dobivale zamah u brojnim agencijama UN-a. Međutim, provedba ovog “Pandemijskog sporazuma” eskalirala bi ovu dregradaciju i korupciju.

Prijetnja se pojačava kada se uzme u obzir nedostatak neovisnosti među tijelima koja financiraju WHO. Trenutno, zemlje članice financiraju samo 20% proračuna WHO-a, dok čak 80% potječe od javnih ili privatnih donatora, uglavnom privatnih zaklada i farmaceutskih tvrtki s ogromnim sukobima interesa.

Slika: Biblija, Novi Zavjet, Knjiga Otkrivenje (Apokalipsa), je li ovaj dio govori o globalnom sporazumu SZO-a koji će otvoriti vrata neviđene globalne moći nad svim državama, narodima, pojedincima? Kao što je COVID p(l)andemija uostalom i demonstrirala već, moć, kao nikada do sada u povijesti čovječanstva!?

Što možemo učiniti… SADA?

Napraviti najveći mogući pritisak na predstavnike SZO-a tijekom 76. skupštine Svjetske zdravstvene organizacije, koja se održava od 21. do 30. svibnja, kako bi se zaustavio Pandemijski sporazum!

Moramo djelovati sada, prije nego što se ovo nepovratno izmakne kontroli. Zato iz Citizen Go pozivaju na potpisivanje peticije:

Premijeru Plenkoviću: usprotivite se opasnom “Pandemijskom sporazumu”, koji bi imao strašne posljedice po individualne slobode i učinkovitost budućih odgovora na epidemije.

Rastući utjecaj globalističkih lidera poput Bidena, Macrona, Sáncheza, Von de Leyen ali i drugih financijski utjecajnih ljevičarskih tajkuna poput Georgea Sorosa i Billa Gatesa predstavlja značajnu prijetnju nacionalnom suverenitetu.

Oni žele konsolidirati jednu centraliziranu globalnu moć koristeći međunarodne organizacije kao alate za kontrolu nad suverenim zemljama i njihovim građanima.

Ovaj zabrinjavajući trend podriva same temelje demokratske vlasti. Predstavnici izabrani kako bi služili interesima svojih nacionalnih birača sve više su pod pritiskom ne bi li se pokorili diktatima iz globalnih središta moći koje pokreću ideološki motivi.

Nastojanja za stvaranje ujedinjene globalne vlasti ne samo da ugrožava suverenost Republike Hrvatske i svih nacija, već i guši različite perspektive i vrijednosti koje su toliko dugo oblikovale naš svijet.

Predstavnici svih nacija moraju imati kao prioritet glasove svojih građana i ostati nepokolebljivi u svom opredjeljenju za obranu demokracije i nacionalnog suvereniteta.

Moramo stvoriti na pritisak kako bi se oduprli nadirućem utjecaju vanjskih globalnih sila koje nastoje nametnuti jedinstveni ideološki plan i program. Umjesto toga, političari bi trebali zagovarati jedinstvene identitete i potrebe svojih zemalja.

Udružimo snage i budimo prisutni i glasni tijekom 76. skupštine Svjetske zdravstvene organizacije.

Zajedno možemo podići svijest, prikupiti podršku i zagovarati očuvanje naših građanskih sloboda pred ovim nadirućim “Pandemijskim sporazumom”.
Vrijeme je sada. Idemo biti na visini zadatka i napisati svoju povijesti:

Djelujte sada! Potpišite peticiju kojom se poziva premijer Andrej Plenković da se usprotivi centralizaciji UN-a na 76. skupštini Svjetske zdravstvene organizacije (od 21. do 30. svibnja) i zaštiti naše individualne slobode i buduće odgovore na epidemije.

Za više informacija:

WHO gura naprijed pandemijski sporazum koji dodjeljuje ovlasti za suzbijanje medicinskih “dezinformacija” (lifesitenews)
https://www.lifesitenews.com/news/who-pushes-ahead-with-pandemic-treaty-granting-powers-to-suppress-medical-misinformation/

Biden gura pobačaj u novom pandemijskom sporazumu (c-fam)
https://c-fam.org/friday_fax/biden-pushes-abortion-and-secrecy-in-new-pandemic-treaty/

Blokirajmo WHO sporazum (stopwhotreaty org)
https://stopwhotreaty.org/en/

Sporazum o sprečavanju, pripremi i odgovoru na pandemiju (službene stranice Svjetske zdravstvene organizacije)
https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/pandemic-prevention–preparedness-and-response-accord

Međunarodni sporazum o sprečavanju i pripremi za pandemiju (službene stranice Europskog vijeća)
https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

Bidenov pandemijski sporazum ubio bi Amerikance za ‘jednakost’ (NewYork Post)
https://nypost.com/2023/03/01/bidens-who-pandemic-treaty-would-kill-americans-in-for-equity/amp/

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button