Crna kronikaSvijet

Evo kuda nas vodi trenutno vodstvo Europske unije

Ova fotografija može poslužiti kao savršeni slikoviti prikaz kuda nas vodi trenutno vodstvo Europske unije. EU se iz ekonomske zajednice i prostora slobode kretanja ljudi i roba pretvorila u BORG nakaradnih ideologija i politika,

Ideja EU je i dalje vrijedna borbe jer je suradnja temelj zajedničkog napretka, ali je promjena vodstva EU nužnost. Većina građana želi normalnu i funkcionalnu EU kao prostor razvoja i slobode, a ne kao poligon za iživljavanje nad zdravim razumom i slobodom građana.

Evo kuda nas vodi trenutno vodstvo Europske unije
www.crodex.net

Namjerno sve nagrđuju i vulgariziraju, namjerno nam pokušavaju usaditi krive i štetne vrijednosti, namjerno nas zaglupljuju, dezinformiraju i obasipaju lažima. Namjerno nas pokušavaju obezvrijediti, ismijati i poniziti. I to zato jer je sa ljudima teško postupati kao sa stokom.

Jednom kad nas svedu na razinu stoke, čak ih i ono malo savjesti koju možda ipak imaju, više ih nimalo nebi žuljalo. Zar nisu i za crnce, Jevreje i sve koje su na sličan način maltretirali, uvijek imali isto opravdanje, pa oni su više životinje nego ljudi. A ne shvatimo li već jednom s kim imamo posla, dali zbog naivnosti, lakovjernosti ili gluposti, u stvari i jesmo više bezumne životinje nego ljudi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
građani za mislava kolakušića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button