Crna kronika

Bunjac o smrti brata: Nije umro od korone, nego s koronom…

‘Od korone preminuo novinar Nenad Bunjac (53). Nije bio cijepljen’, naslovi su nekih mainstream medija. Naime, nažalost svoju životnu bitku je izgubio brat bivšeg saborskog zastupnika Živog zida, Branimira Bunjca.

‘Od posljedica covida-19 u KBC-u Rijeka preminuo je riječki novinar i kolumnist Nenad Bunjac. Imao je 53 godine te nije bio cijepljen protiv koronavirusa, naglašava se u tekstu Index.hr-a o njegovoj smrti.

Bunjac o smrti brata: Nije umro od korone, nego s koronom...
www.crodex.net
Foto Večernji list: Nenad Bunjac

Isti portal krajnje degutantno likuje i iznosi tvrdnju kako je Branimir Bunjac jednom na svom facebook profilu napisao kako ‘pandemije nema niti je ikad postojala’.

O svemu se oglasio i Bunjac:

‘Pojedini mediji bez ikakvog srama pišu koještarije o mome preminulome bratu.
Hajde da je to samo moj brat, ali radi se o njihovom kolegi novinaru, štoviše o kolegi kojeg osobno poznaju i koji je radio u istoj kući s njima.

Pa bio bi onda red da su se malo bolje infomirali, bar nešto rekli o njegovim člancima, koje je pisao zadnjih 25 godina.
Prije svega, Nenad Bunjac nije samo dragovoljac Domovinskog rata, već ratni vojni invalid, ranjen u listopadu 1991. u okolici Gospića granatom. Šrapnel koji ga je pogodio ide zajedno s njim u grob.

Drugo, Nenad je umro sa koronom, a ne od korone. Liječnici su nas odmah upozorili da je zbog prethodne bolesti za njega sve izuzetno riskantno.
Kako god, Nenadova smrt ne dokazuje ništa posebno, iako bi neki htjeli zbog toga ispasti jako pametni, komentirao je Branimir Bunjac.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button