Domovina

Bijeli tihi marš u Zagrebu, nedjelja 14.11.2021. U 15 sati na Trgu Francuske republike…

Bijeli tihi marš u Zagrebu, nedjelja 14.11.2021. U 15 sati Mjesto održavanja: Trg Francuske republike u Zagrebu. Pokažimo da smo protiv podjela u društvu i protiv diskriminacije svih koji nemaju covid potvrdu. Pozovite svoje prijatelje, obitelj, radne kolege da nam se pridruže.

Ajmo sada svi! Do sada nisam zvao na prosvjede ali sada je 5 do 12 ljudi. Ja ću doći sa svojom obitelji kao obični građanin ove države koji protiv cijepljenja nema apsolutno ništa ali imam protiv protuzakonite prisile koja je najavljena. Ovo ne smije proći.

Dodjimo u bijeloj odjeći, sa svijećama, lampicama, lampionima, bakljama, već prema inspiraciji…MOLIM VAS da postujete da se okupljanje zove Bijeli TIHI marš što je samo po sebi poruka, pa se transparenti, zastave i nikakvi natpisi neće se tolerirati. Bez uzvikivanja, bez nasilja, mirno, u bijelom dodjite na dogovoreni dan i iskažite nezadovoljstvo podjelama u društvu i diskriminaciji. Ovo nije protiv cijepljenja nego je protiv prisile i uvjetovanja cijepljenjem.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button