DomovinaVideo

ANDRIJA KLARIĆ U BUJICI: “Dokumente o nastanku cjepiva htjeli su sakriti na 75 godina, ali američki sud to nije dopustio!

ANDRIJA KLARIĆ U BUJICI: “Dokumente o nastanku cjepiva htjeli su sakriti na 75 godina, ali američki sud to nije dopustio! Ako dokazuju prijevaru, zašto Plenković i Beroš ne raskinu ugovore s farmaceutskim kompanijama – nego im i dalje isplaćuju milijune?!”

KLARIĆ KOMENTIRAO AFERU URSULE VON DER LEYEN I ŠEFA PFIZERA ALBERTA BOURLAE:

– Prije ili kasnije doznat ćemo sadržaj njihovog dopisivanja, a onda će i u Hrvatskoj netko odgovarati zbog nepotrebne narudžbe enormnih količina cjepiva, što će nas samo do siječnja 2024. koštati 63 milijuna dolara!

PITANJE ZA BEROŠA I PLENKOVIĆA:

– Hoćete li raskinuti ugovore s farmaceutskim kompanijama, ako se dokaže da su njihovi vlastiti dokumenti o istraživanju – autentični i da je Vlada RH naručila cjepivo koje ne ispunjava ugovorene obveze glede efikasnosti i sigurnosnih standarda?!

Gostujući u Bujici, na Z1 televiziji, povodom tri godine koronakrize, građanski aktivist Andrija Klarić predstavio je novi SLOBODNIpodcast i bez cenzure iznio šokantne podatke, na koje je naišao analizirajući dokumente jedne farmaceutske kompanije, koji su trebali biti skriveni 75 godina, međutim, američki sud to nije prihvatio – pa sada izlaze u javnost, o čemu se u Hrvatskoj malo govori…

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

Izvor: Velimir Bujanec

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button