Izbor uredništva

Kako NYT CNN uvjeravaju Amerikance da je hospitalizacija nakon zaraze veća od 50%. Donosimo grafikon koji ih pobija…

PRANJE MOZGA – Kako je pandemijski marketing postao strahovito uspješan! Prema istraživanju Gallupa, najveći broj Amerikanaca smatra da je hospitalizacija nakon zaraze veća od 50%, iako je u stvari oko 5%. Najviše tako misle oni koji se napajaju na zastrašiteljskim NYT i CNN.

OVDJE VIDITE ZAŠTO i kod nas pandemijski marketingaši ne vole analize, ‘grafikone’ i modele, jer strah caruje gdje nema analiza. Sad promislite jesu li strani znanstvenici patološki angažirani u Hrvatskoj koji su sijali strah to radili namjerno i organizirano, ili slučajno.

Kako NYT CNN uvjeravaju Amerikance da je hospitalizacija nakon zaraze veća od 50%. Donosimo grafikon koji ih pobija... 
www.crodex.net
Kako je pandemijski marketing postao strahovito uspješan

Zato kad vidite da se netko ruga analizama, ‘grafikonima’ ili modelima možete biti 100% sigurni da se radi o marketingašima pandemije ili njihovoj žrtvi.

Trenutačno je u Austriji 17 posto pacijenata na jedinicama intenzivne njege potpuno imunizirano. A ako se gleda samo broj hospitaliziranih situacija je još i gora. Naime, od ukupnog broja hospitaliziranih njih čak 31 posto je potpuno imunizirano.

Broj potpuno imuniziranih pacijenata na jedinicama intenzivne njege se u posljednje vrijeme počeo povećavati. To proizlazi iz internog dokumenta komisije za semafore, koji je dostupan APA-i. Trenutačno je na odjelima intenzivne njege 17 posto pacijenata potpuno imunizirano, dok ih je na normalnim odjelima čak 31 posto. To bi također mogao biti pokazatelj da učinkovitost cijepljenja nakon određenog vremena opada, piše u dokumentu.

Već postoje jasni signali da je cijepljenje jednom dozom znatno manje učinkovito. Zato je Nacionalno povjerenstvo za cijepljenje tek nedavno preporučilo da se sve osobe koje su primile cjepivo Johnson & Johnson što prije dodatno osvježe bilo s BioNTech / Pfizer, bilo s Moderna cjepivom.

Što se tiče dobne strukture u jedinicama intenzivne njege, podaci iz Gesundheit Österreich GmbH, pokazuju da je sve veći broj pacijenta koji pripadaju dobnoj skupini između 30 i 59 godina.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button