Domovina

Klupko se odmotava. Naša HDZ-ova Vlada je naručila 6 milijuna cjepiva…

Klupko se odmotava! Javno zdravlje mora biti potpuno transparentno. Teška korupcija i nepotizam, trgovanje pozicijom moći vlada na svjetskoj razini!

Da je tako ne bi bilo niti “teorija zavjere” niti bismo imali takvu polarizaciju društva i ucjene s cjepivom. CDS, FDA, naš Stožer, Pfizer muljaju, lažu, obmanjuju. I zato im danas vjeruje samo mala skupina građana, koja sebi nikako ne želi priznati da su nasanjkani, da su falili “ceo fudbal”. Pa su izabrali radije do kraja tonuti u močvari vonja nego prihvatiti da su pogriješili i izaći van pod tuš.

Naša HDZ-ova Vlada je naručila 6 milijuna cjepiva, svi ugovori su tajni, unatoč zakonima o javnoj nabavi. Muljaju, slušaju svoje gospodare u Bruxellesu. Da im barem imaju hrabrosti pokazati zube. Najveći broj građana je progledao. Ovoj pandemijskoj mafiji više ljudi ne vjeruju. A slagalica pamdemijske mafije je baš zanimljiva – supruga notornog Faucija (nazovimo ga američkim Berošem) Christine Grady je ONA šefica povjerenstva koje odobrava cjepivo za FDA!

Fauci i Christine su pak kućni frendovi s Bill Gatesom. Bill voli stotine milijuna dolara ulagati u cjepiva. Možete čak si knjigu nabaviti pa ju pročitati:https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci…/dp/B08X5YWRRP

Rekao sam im svima jučer u Saboru: piše u jednoj drevnoj knjizi: ništa nema skriveno što ostat će u tajnosti. Sve njihove muljavine će izaći van. Narod će progledati.

Podijeli ovo, idemo jako. Drugačije niti znam niti želim.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button