Domovina

Hoće li Hrvatska ostati sigurna zemlja?

Ove godine Hrvatska će izdati gotovo 200.000‼️ dozvola za rad i boravak stranaca. Pritom smo svjedoci kako lopovluk i korupcija koja teško nagriza Hrvatsku pod vodstvom Andreja Plenkovića uzrokuje bijeg Hrvata.

Oni se ne mogu psihički nositi s ovakvim uništavanjem društva od Plenkovićeve koruptivne hobotnice pa odlaze u svijet tražiti svoje mjesto pod suncem. Nakon krađe milijarde iz INE, sada svjedočimo mega aferi krađe stotina milijuna eura iz HEP-a. Oni kradu i ne prestaju krasti. A dio naroda se pravi blesav.

Iz Hrvatske su protjerali gotovo 500.000 naših sugrađana, a uvoze samo ove godine (kroz radne dozvole) gotovo 200.000 stranaca, od kojih su najveći postotak obespravljeni Nepalci. Naime, nemam podatke da smo uvezli tisuće doktora znanosti ili inženjera.

Plenković, kako neki kažu, nema nikakvu migracijsku politiku. Strance se prima potpuno stihijski bez ikakve strategije i plana.

Meni se pak čini da Plenković ništa ne radi slučajno. On sustavno i smišljeno uništava Hrvatsku.

Od Hrvatske radi državu-satelit na daljinski globalističkih centara moći koji u našoj zemlji vježbaju svoje nove pokuse kroz plandemije i projekte transhumanizma, woke rodnih ideologija kojima se provodi nova kolonizacija svijeta.

Usporedno preko medija, lažnih anketa i svojih trolova pumpa ljude u lažnu HDZ-ovu moć i umrtvljuje građane da ne izađu na izbore. Mediji koje većinom drži u svojoj šapi – slijepo izvršavaju naloge njihova gospodara Plenkovića.

Hrvatska mora promijeniti vlast ako želi ostati sigurna zemlja. Narod mora odlučiti kakvu želi budućnost za sebe i svoju djecu?

Hoće li naše djevojke, žene, kćeri i sutra moći izlaziti van, vraćati se doma kada žele i kako žele, odijevati se kako žele, hodati kako žele i biti pritom potpuno sigurne ili će morati strepiti nad svojim životom kao što se događa ženama Danske, Švedske i Francuske?

Hrvatska treba zaštititi svoje interese. Imati u fokusu svoj narod. I prvo se brinuti za sigurnost naše zemlje. Plenković koji je srcem i dušom u dalekom Bruxellesu i njegove politike sigurno nisu oni koji će našu Hrvatsku sačuvati od globalističkog ludila.

Izvor: Marin Miletić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button