Svijet

Alvin Bragg, okružni tužitelj New Yorka, ima zadatak pošto-poto Trumpa smjestiti u zatvor!

Optužnica protiv Trumpa ukazuje na događaje kakve još nismo vidjeli. Okružni tužilac u New Yorku, Alvin Bragg, podigao je kaznenu optužnicu protiv bivšeg predsjednika SAD – a, Donalda Trumpa, izvjesnog republikanskog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima.

Mediji se, najčešće namjerno nevješto, ali i logikom stampeda, pitaju – što to znači, i što slijedi nakon toga?

Okružnog tužitelja Alvina Bragga otvoreno je i obilato u kampanji, kao i niz kolega diljem Amerike financirao Soros, a temeljna programska politika i financijeru i njima je bila – ublažiti nedjela prvenstveno Afroamerikanaca i što je god više moguće prekvalificirati kaznena djela u prekršaje.

Državni odvjetnik Alvin Bragg otvoreni je simpatizer Demokratske stranke, kao i većina državnog odvjetništva u New Yorku, jednoj od političkih utvrda Demokrata.

Bragg, okružni tužitelj New Yorka, čiji je politički zadatak pošto-poto Trumpa smjestiti u zatvor, nevoljko komentira otkrivene informacije da je na Sorosevom platnom spisku.

Snimka zaslona

A sva se Soroseva lijeva kamarila, od CNN-a do najjadnijih “faktčekera” po raznim društvenim mrežama ustrčala tu info označiti kao “lažnu”.

Očito postoje prejaki dokazi o tragu novca na liniji Soroš-Bragg, kad je dignuta tolika halabuka.

Cijelo bi ovo suđenje moglo ispasti kao jedan veliki lijevi fijasko, a Trump bi ll vrlo lako mogao od optuženika postati tužitelj.

Soros je čovjek koji je u velikoj mjeri financirao predizbornu kampanju Hillary Clinton radi sprečavanja dolaska na vlast Donalda Trumpa.

Matt Palumbo, autor knjige “Čovjek iza zavjese: Unutar tajne mreže Georgea Sorosa,” u eseju za New York Post piše kako George Soros nikada nije imao veći utjecaj na američku administraciju te nabraja Soroseve ljude u Bidenovoj administraciji.

Dakle, što se događa?

Događa se da se otvoreni i brutalni rat za svijet, kojemu svjedočimo godinama s više ili manje oružja i smrti, odavno otpočet u SAD, a totalno eskalirao do samoga ruba građanskog rata tijekom Trumpovog mandata, očito nastavlja, bez obzira na posljedice.

Jer, tko želi vladati svijetom, mora vladati SAD-om.

Trumpa se mora spriječiti u kandidaturi, a ako dođe do nje, ne bi smio nitko biti iznenađen ničim, baš ničim što će se događati u SAD, ali i u svijetu.

Jer, aktualna vlast, pri čemu ne govorim o Bidenu, nikako ne smije dopustiti prekid procesa u koje je uloženo – sve.

New York Post tvrdi kako je Soros najopasniji čovjek u Americi

George Soros najopasniji je čovjek u Americi, piše New York Post. Investitor namjerava preurediti zemlju prema svom liberalnom imidžu, od SAD-ovih vanjskopolitičkih prioriteta do podrivanja kazneno-pravnog sustava. The Post se osvrće na doseg Sorosevih milijardi. U trećem eseju, Matt Palumbo, autor knjige “Čovjek iza zavjese: Unutar tajne mreže Georgea Sorosa,” ispituje Soroseve pomoćnike u Bidenovoj administraciji.

A što je George Soros Govorio o Donaldu Trumpu možete pogledati u videu ispod.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button