Svijet

ALARMANTNO: U samo 4 godine, broj djece koja se identificiraju kao “transrodna” ili “nebinarna” porastao je za 4000 posto

Najnoviji podaci iz američke savezne države New Jersey o rodnom identitetu djece alarmantni su. U samo četiri godine, broj djece u školama koja se identificiraju kao “transrodna” ili “nebinarna” porastao je za 4000 posto. Što nije u redu?

Prema Ministarstvu obrazovanja New Jerseyja, broj učenika koji se izjašnjavaju kao “nebinarni” u javnim školama značajno se povećao u posljednje četiri godine.

U školskoj godini 2019.-20. bilo je samo 16 učenika koji su se identificirali kao “nebinarni”, ali do školske godine 2022.-23. taj je broj porastao na 675, što je povećanje od više od 4000 posto. Od tih 675 učenika, 41 je u osnovnoj školi, prema nedavnom izvješću.

Opća neizvjesnost o vlastitom spolu sve je veća zahvaljujući sveprisutnoj propagandi duga. A ono što je posebno zastrašujuće jest da se to već događa s osnovnoškolcima koji bi tek trebali biti djeca.

Iako je došlo do značajnog porasta broja studenata koji se identificiraju kao “nebinarni” ili “transrodni”, nema razloga da političari reagiraju. To je zato što vladajući političari države koju vode demokrati tvrde da roditelji ne bi trebali biti obaviješteni ako njihovo dijete izrazi promjenu spola ili “seksualnog identiteta”.

Kad je lokalni školski odbor donio politiku prema kojoj roditelji moraju biti obaviješteni o svemu što bi moglo utjecati na fizičko ili mentalno zdravlje njihova djeteta, državni odvjetnik Demokratske stranke Matthew Platkin tužio je okrug, stoji u izvješću.

Platkin vjeruje da politika diskriminira LGBTQ studente jer prisiljava učitelje da roditeljima otkriju svoj identitet bez pristanka potomaka.

Demokratski guverner savezne države Phil Murphy podržava tužbu.
Murphy je u svibnju rekao da nova politika Gradskog školskog odbora u Hannoveru, koja od nastavnika zahtijeva da obavještavaju roditelje o LGBTQ učenicima, krši prava učenika i ugrožava njihovo mentalno zdravlje i dobrobit. 

Erika Sanzi, koja radi za neprofitnu organizaciju koja se zalaže za roditeljska prava, rekla je da povećanje nebinarnih učenika nije neočekivano zbog školskih politika i nastavnih planova i programa koji su pod jakim utjecajem rodne ideologije. 

Sanzi je dodao da ove brojke ne iznenađuju one koji promatraju trend usvajanja različitih rodnih identiteta, posebno među tinejdžericama.

Trend diljem SAD-a

Uz sve veći broj učenika u državnim školama u New Jerseyju koji se ne identificiraju ni kao muškarci ni kao žene, također je došlo do povećanja broja učenika koji se identificiraju kao transrodni. Studija iz 2017. koju je proveo Centar za kontrolu i prevenciju bolesti otkrila je da se oko 1,8 posto srednjoškolaca u Sjedinjenim Državama izjašnjava kao transrodno.

Druga studija Američke pedijatrijske akademije, objavljena četiri godine kasnije, otkrila je da se gotovo 10 posto srednjoškolaca identificira kao transrodni.

Problemi mentalnog zdravlja mladih, posebice onih koji se identificiraju kao LGBTQ, također su se povećali. Prema nacionalnom istraživanju koje je proveo Trevor Project, skupina za zagovaranje LGBTQ osoba, 70 posto LGBTQ mladih izjavilo je da je njihovo mentalno zdravlje bilo “loše” većinu ili cijelo vrijeme tijekom pandemije Covid-19 2021.

Koliko je ova transrodna manija opasna za mentalno zdravlje djece i mladih pokazuje i studija. Nicole Stouffer, biostatističarka i roditelj iz New Jerseyja koja je utemeljila roditeljsku inicijativu NJ Fresh Faced Schools, objasnila je da je značajan porast učenika koji se identificiraju kao “nebinarni” i statistički značajan i medicinski relevantan.

Stouffer predviđa da će taj broj nastaviti rasti u školskoj godini 2023.-24. jer se nebinarni rod normalizira u školama.

Izvor: epoha.com / Josip Horvat

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button