Svijet

Zoran Vukman: Čelnicima zapadnih zemalja baš se silno ratuje

Europa afektivno ide ka velikom ratu i krvoproliću u općem srazu s Rusijom. Čelnicima zapadnih zemalja baš se silno ratuje.

Središta moći koja bi ravnala našim životima i sudbinama na Zapadu nisu ni u Moskvi ni u Pekingu, nego prvo, za nas u Hrvatskoj, na najnižem “levelu” to su briselski otpravnici poslova u Zagrebu, potom na nešto višem “levelu” vrhovni činovnici u Bruxellesu, na još višem “levelu” London i na vrhu piramide Washington i Pentagon.

Nema puno prostora za optimiste! Europa afektivno ide ka velikom ratu i krvoproliću u općem srazu s Rusijom. Čelnicima zapadnih zemalja baš se silno ratuje. Dok ne upoznaju pravi rat. Američka “duboka država” i ovoga puta računa da će krvi i ruševina biti na širem tlu Europe ali ne i na američkom tlu. Spremni su oni žrtvovati i nešto od svoje vojske ako vide da se NATO vazali nisu kadri nositi s puno krvi. Ovo je vrijeme kad su pesimisti uvijek u pravu. Nema dimnih signala na obzorju koji bi poslali poruke mira. O miru, zapravo, nitko i ne razmišlja. Zapadna oligarhija ne samo da se sprema za veliki rat nego je i u tijeku veliki monetarni reset dogovoren u Davosu s početkom 2023. godine.

A ratu se ne žuri. Može on puzajući polako doći i do Berlina i Pariza, pa na obale Normandije, gdje god, ima vremena, još skoro cijela 2023., pa 2024. itd., puno se toga tek ima ispucati i ispaliti. Vrag odnija prišu. (žurbu)

E, a što ćemo mi “na ovim prostorima”? Držat vodu dok majstori odu.

Izvor: Zoran Vukman

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button