Domovina

Zamagljivanje situacije i spin je sada već poznata Plenkovićeva taktika

Zamagljivanje situacije i spin je sada već poznata Plenkovićeva taktika. Sjećate se kako je majstorski prebacio pažnju javnosti sa izgubljene arbitraže u INA-i, na informaciju da će Vlada RH otkupiti tvrtku. Od toga, naravno, nije bilo ništa.

– Sada smo i službeno saznali da su premijer Plenković i ministar obrane manipulatori koji su svjesno dizali paniku i građanima utjerivali strah u kosti.

Sve to kako bi javnost zaboravila na korumpirane ministre. HDZ nikada nije prestao biti stranka opasnih namjera’. Tim je riječima SDP-ovka MIrela Ahmetović komentirala nalaz Centara za kriminalistička istraživanja ‘Ivan Vučetić’, gdje na letjelici koja je pala na zagrebački Jarun nisu pronađeni tragovi eksploziva. To je suprotno dosadašnjim tvrdnjama Vlade i Ministarstva obrane.

Premijer Plenković danima je tvrdio kako je na letjelici bila bomba, a ministar Mario Banožić da je, citiramo, ‘imala 120 kilograma’.

Sada je jasno da zastrašivanje građana oko palog drona, kao i cijela predstava sa snažnim hrvatskim angažmanom oko rata u Ukrajini ima samo jedan cilj, pomaknuti pažnju javnosti sa korumpiranih i nesposobnih ministara Plankovićeve vlade.

Umjesto da su udarne vijesti u medijima uhićenja, nerad i propusti HDZ-ovih ministara, narod se plaši ratom u Ukrajini, s čime, zapravo, Hrvatska nema ništa.

Umjesto da u medijima slušamo koliko je objekata obnovljeno nakon potresa, daju nam informacije koliko je Ukrajinaca izbjeglo, a ruskih vojnika ubijeno.

Umjesto da se mediji bave korumpiranim ministrima Horvatom i Aladrovićem, bave se Kijevom.

Umjesto da se u Hrvatskoj organiziraju okrugli stolovi i tematske konferencije oko uvođenja eura, što je izravno pogoditi hrvatske građane, mi slušamo o Ukrajini.
Zamagljivanje situacije i spin je sada već poznata Plenkovićeva taktika. Sjećate se kako je majstorski prebacio pažnju javnosti sa izgubljene arbitraže u INA-i, na informaciju da će Vlada RH otkupiti tvrtku. Od toga, naravno, nije bilo ništa.

Isto je sada i s ratom u Ukrajini.

Prema Plenkovićevom angažmanu, stječe se dojam kao da Hrvatska ratuje. Kako to da premijer nije toliko angažiran oko problema u vlastitoj zemlji kao u UKrajini? Njemu su Hrvati izgleda manje važniji od Ukrajinaca.

Sve dok se oni bave ruskom agresijom, a ne HDZ-ovom korupcijom, tako će biti i dalje.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button