Izbor uredništva

Vrijeme kada su mediji na “razvijenom zapadu” gotovo jednoglasno podržavali “mjere” i smatrali ovakve policijske akcije opravdanima…

Ovo je od 2020. u umovima mnogih demokratskih građana bilo uspješno infiltrirano pod normalno, a isti oni koji su to propagandistički servirali, podržavali, zagovarali i implementirali sada se čudom čude totalitarnoj kineskoj vlasti čije poteze su do prije koji mjesec direktno prepisivali.

Mediji danas gotovo jednoglasno osuđuju kinesku politiku nultog kovida i pokazuju razumjevanje za ljude koji protestiraju.

Na ovoj snimci u nastavku nije prosvjed u Kini, već na “razvijenom zapadu” .

Centar ”moderne” Europe. Amsterdam 2021. godine. Policija na ulici mlati ljude koji se protive bivanju zatvorenima u svoje domove bez smislenog objašnjenja, bez javne rasprave, bez postavljenih granica na novougrabljenu moć opijenih vlasti, bez artikuliranih kriterija oduzimanja i (uzaludno se nadamo) vraćanja nasilno oduzetih prava, bez vremenskih ograničenja sulude situacije i bez mogućnosti praćenja efektivnosti sumanutih, u modernoj demokraciji nezapamćenih društveno-političkih poteza. Jednom sintagmom, borba za “javno zdravstvo i opće dobro” s palicama i psima.

Tada su ”mainstream” mediji gotovo jednoglasno podržavali “mjere” i smatrali ovakve policijske akcije opravdanima…Nismo i nećemo zaboraviti.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button