Magazin

Vlč. Robert Šreter: Odličnih 10 minuta

Vlč. Robert Šreter replicira zagovarateljici eksperimentiranja na našoj djeci bioterorističkim pripravkom, međutim što njegovo izlaganje izdvaja od ostalih je KAKO on to radi.

Pandemija pod povećalom!’ bila je tema nedavne emisije ‘Izdvojeno’ na Laudato TV-u u kojoj je većinu pažnje skrenula izjava dr. Alemke Markotić profesorice na Medicinskom fakultetu i ravnateljice Klinike za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu te članice Stožera civilne zaštite RH, koja je u emisiji Laudato TV-a govorila je o eksperimentiranju na našoj djeci kao o nečemu samorazumljivom!?

Međutim, ovog puta želimo skrenuti na izvanredno korektno ali i znakovito izlaganje teologa mr. sc. vlč. Roberta Šretera, u kojem iznosi okolnosti pandemije koje, podvrgnute testu zdravog razuma, nisu sasvim jasne te zbog toga pobuđuju u pojedincu i narodu nemalu sumnju o svemu što se traži i navodi agresivnom promidžbom u glavnim medijima i društvu. Ono što izdvaja ovo izlaganje od ostalih je NAČIN kako to velečasni navodi i zastupa svoje stavove.

Ovo je ispravno primjetio Vilim Karlović u jednoj svojoj objavi i skrenuo pozornost na ovo izlaganje za koje navodi:

Hvala Bogu neka nam je sve više svećenika koji ustaju i bude se te detektiraju i raskrinkavaju ovo okupatorsko-agresorsko zlo koje ne kani stati. Pohvalno je vidjeti da svećenici naše Crkve ustaju i bune se protiv bioterorističke agresije. Nažalost, još uvijek se traži dijalog, a širokoj javnosti se prešućuje analiza duhovno i biokemijski devastirajućeg sadržaja ovog eksperimentalnog genskog pripravka koji se diktatorskim mjerama nameće po svijetu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button