Izbor uredništva

VIDEO: Prisjetimo se kako je najpoznatiji hrvatski bjegunac od pravosuđa i osuđeni kriminalac pozivao na prosvjede!

Kad pitate tko je Matija Babić obično ćete dobiti odgovor – osuđeni kriminalac. MANJE LJUDI ZNA ovog problematičnog novinskog „čovječuljka“ kao autora i urednika portala Index, gdje se objavljuju manje-više (ne)provjerene informacije.

One uglavnom imaju za svrhu i cilj oklevetati pojedince, poglavito one koji „sve“ znaju o njegovim mutnim radnjama.

Osnivač portala Index.hr Matija Babić u domovini je ostavio dugove zbog kojih ga upravo i traže, piše Imperijal. Financijska agencija RH (Fina) službenim je putem uputila poziv potrošaču na dostavu adrese.

“Sukladno članku 79.c stavku 6. Zakona o stečaju potrošača (NN 100/15, 67/18), obzirom da iz evidencije Ministarstva unutarnjih poslova proizlazi da potrošač nema boravište niti prebivalište u Republici Hrvatskoj, Financijska agencija poziva potrošača da u svrhu uručenja Poziva kojim ga se poziva na očitovanje vezano za provođenje jednostavnog postupka stečaja potrošača prijavi adresu za primanje pismena ili adresu boravišta ili adresu prebivališta pred Ministarstvom unutarnjih poslova. Objava ovog Poziva na e-oglasnoj ploči sudova trajat će 60 dana”.

Prema podacima s Trgovačkog suda u Zagrebu polovicom lipnja 2018. Babić se odjavio s adrese u Voltinom i prijavio u Sofiji na adresu Tsar Osvoboditel Boulevard.

Stoga umjesto na Markov trg logičnije bi bilo da ovaj osuđeni kriminalac poziva na prosvjede u Sofiju na adresu Tsar Osvoboditel Boulevard.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button