Svijet

VIDEO: Lanac trgovina u SAD-u priprema se za nametanje sustava QR kodova za kupnju namirnica

“Ovo je budućnost svih trgovina mješovitom robom. Morat ću bojkotirati Whole Foods”, kaže zabrinuti kupac. Jeziva snimka iz Washingtona, D.C., nagovještava ono što uskoro dolazi u cijelu Ameriku i svijet: društveni kreditni sustav (engl. social credit system) koji će od kupaca zahtijevati da skeniraju svoj QR kod kako bi kupovali osnovne životne namirnice.

Zabrinuti kupac pokazao je niz skenera s QR kodovima pored ulaza u Whole Foods u D.C.-u, žaleći se da ne želi QR kod za kupnju potrepština. “Dakle, u naravi ne možete ući u Whole Foods trgovinu mještovitom robom, u Washingtonu, D.C., osim ako ne skenirate vlastiti QR kod, a oni prate sve što vi radite. Ovo je budućnost svih trgovina mješovitom robom”, rekla je i dodao “Morat ću bojkotirati Whole Foods.”

Tweet: Whole Foods lanac trgovina, priprema za “usklađivanje” masa/naroda. Priprema SAD-a za bezgotovinsku digitalnu putovnicu povezanu s njihovim društvenim kreditnim sustavom. Doći će dan kada ćete moći kupovati samo ako ste bili dobar mali građanin!Ikona Potvrdila zajednica

“Moram imati vlastiti QR kod da bih ušao u Whole Foods?” upitala je službenika trgovine koji joj je potvrdio da će joj itekako trebati QR kod.

Kao što smo izvijestili, prenosi infowars.com, QR kodovi temeljna su značajka programa Velikog resetiranja Svjetskog ekonomskog foruma (engl.WEF) koji neće samo pratiti vaše navike potrošnje, već i vaše zdravlje i povijest cijepljenja kao dio nečijeg “Digitalnog identiteta”. Neće proći dugo dok se ovaj model društvenog praćenja ne bude koristio za nadzor i kontrolu kretanja ljudi, što se već događa u komunističkoj Kini pod krinkom zaštite javnog zdravlja.

Tweet prijevod: Kina… policijski dron ide prema vama na autocesti… morate brzo skenirati QR kod… Ako ne bude zeleno, ne možete proći kontrolnu točku… slobodno kretanje je ograničeno… stanovništvo se kontrolira pomoću QR kodova…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
www.infowars.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button