Domovina

VIDEO: “GLAS PODUZETNIKA” I ODVJETNICI ŽESTOKO NAPALI STOŽER, VLADU I UCJENJIVANJE CIJEPLJENJEM!

"Ništa niste dali vi, nego mi koji punimo proračun"

Glas poduzetnika daje Vladi tri mjeseca za obeštećenje gubitaka prije podizanja tužbi!

Hrvoje Bujas, Glas poduzetnika: “Poruka vladajućima – tih 12 milijardi kuna kojima se stalno hvalite – niste to uložili vi, nego mi! Niste to vi dali, nego mi koji punimo proračun. Vi niste dali jednu kunu! Mi smo dali i u borbene avione, i milijarde za sve vaše promašaje u zadnjih 30 godina”

Mato Matić, odvjetnički ured “Matić i partneri” – “Tko je Stožer? Članovi Stožera su donijeli trinaest odluka neutemeljeno. Vlada ima tri mjeseca kako bi odgovorila na zahtjev o mirnom rješavanju, a ako to ne napravi, to će stvoriti pravnu osnovu za pet tužbi koje su spremljene za najugroženije poduzetnike. Tužba nije skupna, svaka će biti podnesena zasebno, a ako do toga dođe, spremni smo podnijeti 18 000 tužbi, možda čak i Ustavnu “Tomica Drvar, agencija “Svikoncerti”

“Vlada i dalje diskriminira poduzetnike najavom da će potpore ovisiti o broju cijepljenih zaposlenika tvrtke”

“Udruga Glas poduzetnika, uz podršku odvjetničkog ureda Matić i partneri, pokrenula je zahtjev za mirno rješenje naknade štete za pet najugroženijih poduzetnika, odnosno traže adekvatno obeštećenje gubitaka koji su nastali od početka korona krize. Zahtjev se pokreće jer UGP smatra da Vladine potpore nisu adekvatne, a mjere i zabrane rada koje su donošene nisu bile u skladu sa zakonom. Pozivaju Vladu na suradnju te da u naredna tri mjeseca donese adekvatne mjere pomoći koje poduzetnici traže

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button