Domovina

Ugledni kirurg i najdoktor: Ovo je doktorica koja svima želi tešku bolest i smrt ako ne misle kao ona

Ugledni kirurg i najdoktor Hrvoje Tomasović oglasio se na fb-u:

“Doktorica Lana Videc Penavić je jedna od onih koje su stvarale hajku na mene i tražila oduzimanje moje liječničke licence zbog slučaja Matijanić.

Lažno su interpretirali moju Facebook komunikaciju u komentarima. Doktorica Lana je jedna od onih koja je pisala prijave komori protiv mene tijekom ljetnih mjeseci prilikom lješkarenja na plaži.

O kakvoj osobi je riječ uvijek najbolje ona sama kaže o sebi. Pa evo kakva je osoba i liječnica doktorica Lana Penavić.

To je osoba koja svima želi tešku bolest i smrt ako ne misle kao ona ili ako ih ne uspije natjerati u reviziju njihovih stavova.

Ne moram reći koliko je ovo strašno i koliko je ovo ispod svake razine. Kako je dotična doktorica zaposlena u mome KBC-u objavljujem da odbijam raditi s takvom osobom i da neću dozvoliti takvom nekome kontakt s pacijentima o kojima ja brinem.

Pretpostavljam da je Hrvatska liječnička komora pokrenula postupak protiv ovakve liječnice izrazito nehumanih stavova protivnih Hipokratovoj zakletvi. Uskogrudna i netolerantna na tuđu individualnost i različitost stavova . Neintelektualno, fašističko, jedino je ispravno sto ona misli a drugi, ako misle drukčije, moraju oboljeti i umrijeti jer ne misle poput nje.

Kako pristupa liječenju onih koji joj nisu simpatični ili misle drukčije? Da li ti imaju šansu probuditi se iz anestezije u koju ih gurne ta liječnica ne humanističkih opredjeljenja?”, napisao je Tomasović.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button