Domovina

Trenutno najmanje zaraženih u Europi imaju zemlje koje…

Trenutno najmanje zaraženih u Europi imaju zemlje koje imaju najmanje cijepljenih. Iste zemlje su prethodno imale jako puno zaraženih tako da niti ne pokušavam implicirati da cijepljenje potiče zarazu, već samo po ne znam koji puta pokušavam pojasniti da ovo konkretno cjepivo nažalost ne uspijeva spriječiti prijenos virusa i stoga nema značajan učinak na dinamiku širenja epidemije. Isto je i s “mjerama”. Primjerice Belgija ima puno više cijepljenih i puno strože mjere, a trenutno ima puno više zaraženih od nas.

Osobno mislim da će se prisiljavanje na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su prethodno već preboljeli COVID-19 vrlo brzo naći na popisu skandala iz ovog teksta koji donosi tportal.

Lockdown fanatik Irska ima jednako zaraženih kao i mi, a uskoro će imati i više. Cjepivo umanjuje rizik za teški oblik bolesti i oni kojima statistički prijeti značajan rizik ga mogu umanjiti cijepljenjem. S druge strane, “cijepi se misli na druge” je potpuno pogrešna i promašena poruka. Cijepljenje mladih i zdravih na broj teško bolesnih će imati potpuno zanemariv učinak. Covid-potvrde su ne samo potpuno pogrešne, već u nekim situacijama poput bolnica i iznimno opasne…

Jedan primjer donosi današnji Jutarnji list https://www.jutarnji.hr/…/primjer-iz-spanjolske…

S vremenom će to svi shvatiti, kao što su izgleda sada svi shvatili da cjepivo ne štiti od širenja zaraze. Nažalost “znanost” je to vrlo jasno dokazala već prije nekoliko mjeseci i da smo umjesto lobista pandemijske mafije slušali znanost, mogli smo spasiti puno života, objavio je GordanLauc na društvenim mrežama.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button