Kultura

Što je žena? Kakvo je to uopće pitanje? No čini se da puno stručnjaka na njega ne može dati odgovor.

Što je žena?

Kakvo je to uopće pitanje?

Američki politički komentator Matt Walsh proveo je nekoliko mjeseci u potrazi za odgovorom na pitanje za koje je mislio da ga nikad ne će morati postaviti. No čini se da odjednom previše ljudi na njega ne zna odgovoriti.

Je li žena to što jest zato što se osjeća ili ponaša kao što se ponašaju žene? Nisu li rodne uloge samo „društveni konstrukt“? Može li žena biti „zarobljena u tijelu muškarca“? Što uopće znači biti ženom? Znači li išta?

Nekoć davno mislili smo da definicija žene ima neke veze s biologijom, ali najstručniji stručnjaci sada kažu da to definitivno nije tako. Zbog toga je Matt Walsh odlučio napraviti ono što prije njega nije napravio nijedan muškarac (što god riječ muškarac značila). Razgovarao je sa stručnjacima i postavio im jedno izravno pitanje: Što je žena?

U ovoj knjizi naš junak:
– Doznaje da nitko – ni liječnici, ni terapeuti, ni psihijatri, ni političari, ni transrodne osobe – ne može ponuditi definiciju riječi žena
– Razotkriva zapanjujuće činjenice o transrodnoj teoriji
– Saznaje kako aktivisti i raznorazni ideolozi pokušavaju zavladati umovima naše djece
– Otkriva kako poraziti kolektivno ludilo koje je preplavilo cijelo društvo

Pridružite se Mattu Walshu na ponekad komičnom, ali prije svega uznemirujućem putovanju traganja za odgovorom na pitanje koje naraštajima prije nas ne bi bilo ni na kraj pameti – Što je žena?

Saznajte zašto svaki roditelj treba znati odgovor na naslovno pitanje ove knjige

Izvor: salesiana.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button