Domovina

Srećko Sladoljev svojom kratkom objavom ponovno uzburkao duhove…

Kratka, objava, popraćena fotografijom iz naslovnice, koju je na svom Facebook profilu objavio dr. Srećko Sladoljev, dobila je preko tri tisuće lajkova, podijeljena je skoro 800 puta i popraćena je brojnim komentarima, preciznije, 460 do objave ovog članka, donosi portal ivijesti. Evo što je dr. Sladoljev napisao:

Kako ja pokušavam objasniti vama stvari koje možda bolje razumijem, tako i vi meni pokušajte objasniti stvari koje ja uopće ne razumijem, npr. citiram: “Ono što vidimo u zapadnim zemljama – bolnice se pune, puno je više oboljelih, ali u tim zemljama cijepljenih je više! Zato je nama važno da povećamo broj cijepljenih”, poručila je ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić.

Objavu dr. Sladoljeva komentirala je i labinska gradska vijećnica Tanja Pejić. Labinska gradska vijećnica je po pitanju uvođenja covid potvrda zauzela stav i priopćenjem objasnila zašto neće sudjelovati u radu Gradskoga vijeća Grada Labina. Slijedi komentar vijećnice Pejić na objavu dr. Sladoljeva:

Srećko Sladoljev svojom kratkom objavom ponovno uzburkao duhove...
www.crodex.net

Vrijeme uvjeravanja je iza nas. Tko to nije shvatio, teško da hoće. Svako pravdanje i ukazivanje potiče zlo da raste. A svi mi imamo pregršt informacija i znanstvenika koji su unatoč cenzuri doprli do onih koji “kucaju, traže, preispituju”….tako da nitko, ama baš nitko neće moći reći da nije znao. Dobro (Istina) se ne ponavlja, ono je postojano. Laž je konstantna mutacija koja poput virusa koji mutacijom slabi postaje ljuta i bijesna. Pustimo je neka samu sebe proguta i ispljune.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button