Domovina

Skandalozna objava SDP-ovog Vojka Obersnela

”Petnaest interventnih policajaca u punoj opremi čuva 15 klečavaca ispred Katedrale Sv. Vida u Rijeci. Blažena policija koja valjda nema pametnijeg posla.” napisao je na X-u bivši kontroverzni gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel za kojeg se vežu i mnoge korupcijske afere .

https://twitter.com/Obi_Rijecki/status/1786645331049889978/photo/1

Obersnel očito aludira da bi se ljudima koji mirno mole trebalo zabraniti da mole umjesto da osudi napade lijevih ekstremista u Rijeci, spremnih da naude nevinim vjernicima koji samo pokušavaju prakticirati svoju vjeru, pritom ne ometajući nikog drugog!

Bivši gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel poznat je već sa mnogim izjavama netrpeljovosti i netolerancije a osobito je poznata situacija kada je Obersnel, kao krupni muškarac, bijesno krenuo prema ženi sitne građe, nasilno istrgnuo kišobran iz ruku, a onda naglo ustuknuo kada je čuo riječi: “Snimaj! Snimaj!”

I mene to ljuti, novac poreznih obveznika i dragocjeno vrijeme policije se moraju na ovaj način trošiti jer “urbani fašisti” kakav je očito i Obersnel i povezani fašistički mediji kreiraju atmosferu mržnje protiv mirnog demokratskog izražavanja svojih vrijednosti. To je ta “multikuluturna” Rijeka, u većinski katoličkoj državi da se katolike mora čuvat dok mole, to dovoljno govori o gradu na kojem čelu je bio Obersnel.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button