Izbor uredništva

Grmoja: Možemo polako razotkriva svoje pravo lice čije su politike itekako opasne za Hrvatsku i hrvatske nacionalne interese

U vrijeme kada je hrvatska nacionalna politika postigla načelan konsenzus o politici prema BiH, te zaštiti prava i konstitutivnosti Hrvata u istoj, Sandra Benčić i ekipa iz Možemo nude tzv. alternativnu politiku prema Bosni i Hercegovini.

I nakon Mesića Mesić. Možemo reciklira propale politike propalog bivšeg predsjednika

Ne bi to bilo ništa neobično da ta ‘alternativna politika’ nije ništa drugo nego recikliranje starih politika koje su Hrvate u Bosni i Hercegovini doveli u još podređeniji i lošiji položaj. Dok je većina političkih aktera među njima i predsjednik Zoran Milanović shvatila stvarne prilike i odnose u Bosni i Hercegovini, Benčić i Možemo se vraćaju političkim promašajima i svjesno ili nesvjesno postaju glasnogovornici pseudograđanskih sarajevskih aktivističkih i političkih opcija.

Možemo polako razotkriva svoje pravo lice, a to je da iza priče o ”komunalnim problemima” stoji duboko ideologizirana ekipa čije su politike itekako opasne za Hrvatsku i hrvatske nacionalne interese. To pokazuje i činjenica da jedini od političkih stranaka nisu ove, a ni prošle godine sudjelovali na proslavi Oluje u Kninu (izuzev Tomaševića koji je zbog službene dužnosti ove godine morao biti prisutan).

Neke druge stavove prema osnovnim nacionalnim vrijednostima ćemo vjerujem tek vidjeti. Nadam se da će hrvatski građani shvatiti da radikalizam nije rješenje, te da opasne ‘alternativne’ politike koje Možemo propagira mogu biti ozbiljan udar na temeljne vrijednosti hrvatske države, ali i općenito na nacionalne interese.

Hrvatska treba voditi ozbiljnu državničku politiku prema BiH i prema svim susjedima, stvarati dobre političke i gospodarske odnose, te u svemu tome štititi i promicati vlastite interese. Dokazano propale ideje koje recikliraju Benčić i Možemo ne mogu biti temelj ozbiljne i razumne državničke politike, već samo skretanje s tračnica koje nas vode u još gori položaj.

Komšić Pilsela plaćao 1.000 eura mjesečno

Fra Mario Knezović: 'Komšić u svom uredu za zločinca Tita ima mjesta, a za  zastavu Hrvata i Srba nema!' – narod.hr
Hrvatski član predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda

Nakon što svo svjedočili kako je hrvatski član predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda angažirao novinara Dragu Pilsela da za 1.000 eura mjesečno pegla njegov imidž u Hrvatskoj, sa pravom se pitamo plaća li možda političko Sarajevo platformi Možemo da radi to isto. Pitanje je samo kolika je cijena?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button