Vijesti

SKANDAL NAD SKANDALIMA: Grlić Radman krši pravomoćnu presudu, danas je zabranio Sabljaku pristup radnom mjestu

Ministar Grlić Radman je danas zabranio diplomatu Sabljaku pristup radnom mjestu unatoč pravomoćnoj Presudi Upravnog suda s kojom je poništeno ministrovo rješenje o drugom udaljenju Sabljaka iz službe.

Grlić Radman se dosjetio svoju novu samovolju provesti tako što je Sabljaku fizički zabranio pristup na posao.

Sabljakov progon operativno izvodi provjereni stari kadar – glavni inspektor Božić kojeg je premijer Plenković prošle godine unaprijedio za ravnatelja Uprave za sigurnost u Ministarstvu.

Uostalom, Božić je i najviše motiviran jer s pravom strepi od Sabljakovog povratka u službu i pristupa novim dokumentima koji dodatno potvrđuju Božićevu upletenost u zataškavanje milijunskih prijevara.

Zamislite samo koliko su Grlić Radman i Božić očajni kad su se odlučili na kršenje pravomoćne sudske presude.

Za ovaj nasrtaj na pravni poredak Republike Hrvatske će odgovarati obojica, kao i onaj koji ih održava na položajima – premijer Plenković.

DORH i USKOK su ionako već upali u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. Čudi me samo kako mediji ne pišu i ne izvještavaju o tome. napisao je na svom FB profilu saborski zastupnik Nikola Grmoja.

Ovakvi potezi kojima gaze i važeće sudske presude samo dokazuju koliko su očajni i preplašeni zbog razotkrivanja korupcije u našim veleposlanstvima!

Izvor:Nikola Grmoja

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button