DomovinaVijesti

Marija Selak Raspudić razoružala HDZ i Stožer u 5 minuta, Bačić ju izvrijeđao

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić je iskoristila svojih pet minuta u slobodom govoru kako bi progovorila o referendumu, HDZ-u i Stožeru. Svoj govor je započela govoreći o vrlo niskim udarcima u politici što je po njezinom mišljenju normalno jer u političkoj borbi su mnoga sredstva borbe dozvoljena ali ne sva .

Istaknula je kako je HDZ i Stožer bešćutan jer broj umrlih lijepi i etiketira ljude koji su organizatori referenduma o potvrdama koji se trenutno potpisuje po cijeloj Hrvatskoj.

„Bešćutno se poigravati i zloupotrebljavati tragediju ljudi koji su izgubili svoje bližnje da bi taj broj mogli s nepodnošljivom lakoćom zalijepiti na čela organizatora referenduma koji za cilj ima legalno i legitimno odlučivanje u pandemiji je političko, moralo i civilizacijsko dno i može doći samo iz nehumane HDZ-ove PR kuhinje”, kazala je Selak Raspudić.

Komentirala je i raspravu o potvrdama koja slijedi u četvrtak čijim će promjenama Zakona o potvrdama vladajući samo prošiti uporabu potvrda na više djelatnosti. Nakon zastupnice Selak Raspudić slobodan govor je imao saborski zastupnik vladajuće većine Branko Bačić koji je svojih pet minuta iskoristio kako bi pročitao govor koji mu je vjerojatno napisao netko iz PR-a HDZ-a o MOST-u i referendumu koji se trenutno potpisuje u Hrvatskoj.

Istaknuo je kako taj referendum ”nema smisla” jer se ustav tako i onako neće mijenjati i čak indirektno najavio da će pokušati i sabotirati referendum kroz ustavni sud. Više puta je spomenuo kako sve ovo nema smisla što je izazvalo povrede poslovnika oporbenih zastupnika. Povrede poslovnika su tražili zastupnici Selak – Raspudić i Bernardić čije su povrede poslovnika izazvale .

Mostova Marija Selak Raspudić pozvala je građane da podrže referendum kako bi se stvorio legalan okvir za borbu protiv pandemije ocijenivši kako protivljenje referendumu HDZ-a znači da im “gori pod petama”.

Više pogledajte u nastavku:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button