Izbor uredništva

Fra Mario Knezović: Ratko Mladić sa svojim suzama neka zalije cvijeće na grobovima njegovih žrtava

Ratko Mladić, osuđeni doživotni ratni zločinac nije kao ostali. S njim se možda može samo porediti Radovan Karadžić. Svi drugi, koji su na razne načine i sa raznih strana osuđeni u Haagu, ne spadaju u red i level zločina Ratka Mladića.

Svaki zločin je užasan i za osudu, ali to što je Mladić činio prelazi i granicu zločina – to je perverzija. On je žrtvama, osim života, oduzeo i dostojanstvo. Dok su pred njim djeca bila uplakana i puštala suze na pod on je na to pljuvao. Sad on kao plače. Na to ne treba pljunuti, ali bi mu korisnije bilo da tom suzom zalije cvijeće na grobu svojih žrtava. Te žrtve je u lice gledao i hladnokrvno govorio da im ništa neće biti. Nakon toga su slijedile egzekucije.

Mladić i njegove žrtve

Mladić i njegove žrtve

Njegove žrtve trunu u crnoj zemlji, a on u zatvoru. I unatoč toj činjenici neki, ali baš neki, pišu da je heroj. Ako je nekome serijski ubojica heroj onda je bolest metastazirala. I nemojte sad, kao u svemu, počet pa ima i drugih koji su osuđeni. Ti drugi su, vidi apsurda, u usporedbi s onim što je Mladić činio gotovo nevini.

I te priče kako su branili otadžbinu. Što to se u Prijedoru ili Srebrenici ili Bratuncu ili Vukovaru ili Dubrovniku branilo? Gospodo, shvatite da u Prijedoru nije bilo rata, a toliko ste Hrvata i Bošnjaka pobili i pozatvarali? Nitko vas kao cijeli narod ne smatra zločincima, ali ako branite očigledne zločince onda sami sebe kaljate. Zaplačite vi koji zločinca smatrate herojem i neka vaša suza kane u čast rasta cvijeća, a ne izlijeva nove mržnje, komentirao je fra Mario Knezović na Facebooku.

Povezani članci

wwe.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button