Domovina

Selak Raspudić:Lijepi li Tomašević pršut na čelo?

Marija Selak Raspudić se u svojoj objavi na facebooku ponovno osvrnula na Tomaševićevu nekompetenost u upravljanju Zagrebom i nonšalanciju kojom se rasipa s novcima Zagrepčana.

”Priznajem, meni je malo dojadilo slušati kako je Zagrebu teško. Zagreb je vitalan grad, zavidne imovine i nezavidnog prireza, i plakati nad njegovom propalom sudbinom isto je kao umiroviti zdravog tridesetogodišnjaka zato što je eto slomio nogu. Rješivo, možda i brzo, uz kvalitetnu terapiju. Stoga je pravo pitanje jedino je li Zagreb u dobrim rukama?

Mediji prenose da je danas gradonačelnik Tomašević na pitanje novinara o 189 000 kuna bruto otpremnine za tri mjeseca kazao kako je to potpuno opravdano jer su to tri mjesečne plaće, a prošle otpremnine bile su milijunske. Nonšalancija oko činjenice da je 200 000 naših kuna bačeno u vjetar zbog njegove nesposobnosti kadroviranja može se samo mjeriti s reakcijom njegove stranačke kolegice Rade Borić koja je prije nekoliko mjeseci na pitanje odakle joj 150 000 eura ušteđevine i dionice odgovorila da bi bilo jako čudno da netko baš ništa nije ušparao u 30 godina.

Ako nemate novaca za kruh, dignite sa štedne knjižice opominje iz Versaillesa kolegica Borić narod zemlje u kojoj je svaka četvrta osoba u riziku od siromaštva. A sada vidimo da je socijalna hiposenzibilnost prisutna i kod novoizabranog gradonačelnika. Zamislite primjerice da je naš gradonačelnik osoba koja je sklona razuzdanim zabavama, lijepi pršute na čelo i svakom harmonikašu stavi 500 eura iz gradske blagajne kad mu otpjeva Dušu bećarsku. Valjda bi sutra svi prosvjedovali ispred poglavarstva. A koja je točno razlika između takvog pijanog rasipništva i činjenice da je nova gradska uprava da nije trepnula otplatila 189 000 naših kuna za njihove početničke pogreške?” napisala je saborska zastupnica Marija Selak Raspudić na društvenim mrežama.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button