Domovina

Luka Mišetić odgovorio Vesni Pusić: Zaista sam zbunjen. Otkud višak Hrvata za Bećirovića?

Poznati hrvatski odvjetnik s američkom adresom Luka Mišetić na svom Twitter profilu osvrnuo se na preglasavanje Hrvata na izborima u BiH.

Luka Mišetić je odgovorio na tvrdnje bivše ministrice vanjskih i europskih poslova Vesne Pusić. Pusić je naime na samo njoj poznati način dala svoje mišljenje izboru novog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića. 

Nekadašnja ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić za hrvatske medije izjavila je možemo ustvrditi da su Hrvati prvi put Bošnjacima izabrali člana Predsjedništva.

“I hrvatski birači odlučili su se dijelom za Bećirovića. Što govori da su građani Bosne i Hercegovine generalno odlučivali prema profilu političara, odnosno politici koju on propagira”, rekla je vidno oduševljena Pusić izborom Bećirovića, koji je bio kandidat 11 stranaka.

Odvjetnik je na njenu izjavu imao odgovor. 

”Zaista sam zbunjen ovim tvrdnjama, nepotkrijepljenim nikakvim brojkama. Godine 2002. za hrvatskog člana Predsjedništva glasovao je 186.291 birač, kada su se natjecali samo kandidati hrvatskih stranaka. Borjana je jučer osvojila oko 160.000 glasova, Komšić 185.000. Otkud višak Hrvata za Bećirovića?”, objavio je u ponedjeljak na Twitteru Luka Mišetić. 

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Direktno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button