Domovina

Selak Raspudić: Žao mi je Zekanovića. Kad se svjetla reflektora ugase on će ostati sam…

U večerašnjoj emisiji Otvoreno na HRT-u mogli smo vidjeti neke prilično zabavne momente. Prvo je Hrvoje Zekanović provocirao  Mariju Selak Raspudić iz Mosta i Stjepu Bartulicu iz Domovinskog pokreta.

Izvadio je globus i vrtio ga dok su oni govorili, a upitao ih je i jesu li ravnozemljaši, s obzirom na to da ne žele pozvati ljude da se cijepe.

Selak Raspudić: Žao mi je Zekanovića. Kad se svjetla reflektora ugase on će ostati sam... 
www.crodex.net
Zekanović vrti globus dok Selak Raspudić govori

Bartulica mu je rekao kako neće reagirati na njegove provokacije, ali Selak Raspudić nije mu ostala dužna.

Selak Raspudić: ‘Pomalo žalim Zekanovića’

– Slušajući ovo iskazivanje odanosti Hrvoja Zekanovića čovjek stvarno poželi da je Zemlja ravna ploča jer bi onda mogao otići od njega, ovako kad se sjeti da je okrugla zna da bi ga opet mogao sresti na kraju svoga puta. Pomalo ga i žalim. Kad se svjetla reflektora ugase i dobije tu mizernu nagradu za svoj rad, on će ostati sam. Što se tiče Bauka, govoriti da smo protiv cijepljenja je laž, a ona služi kao politička etiketa koja bi nas trebala prikazati kao ubojice ili one koji parazitiraju na mrtvima.

Više puta smo govorili o cijepljenju, jedina razlika je što smo se mi zalagali za to da ono ostane slobodan izbor. Ja ću vas kolega Bauk i sve ostale koji provodite takvu agresivnu kampanju prema građanima optužiti što se više nije cijepilo. Više ljudi bi se cijepilo da je dobilo razumne informacije i čuli što sve trebaju, da im se dozvoli da sami odluče, nego kada imaju osjećaj da ih se tjera pred zid, a da ne spominjem COVID potvrde koji su indirektna prisila na cijepljenje, rekla je Selak Raspudić.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button