Izbor uredništva

Pitamo gospodu novinare iz HRT.hr zašto nikada nisu dali nikakav demantij ove strahotne izjave?

U središnjem dnevniku HRT Vijesti 15.12.2021. Andrej Trampuž rekao je sljedeću rečenicu; “vrlo je opasno [covid, omikron] i za djecu koja nisu cijepljena i oni će vjerojatno sada napuniti naše intenzivne odjele”.

Budući da danas znamo da je gospodinova izjava bila a) slučajno netočna, što bi gospodina guralo u ekstremnu krajnost nekompetencije, ili b) namjerno netočna, što bi ga činilo lažljivim ideološkim zastrašivačem koji je roditelje ucjenjivao s onim najsvetijim – njihovom djecom, pitamo gospodu novinare iz HRT.hr zašto nikada nisu dali nikakav demantij ove strahotne izjave? Zašto ste uopće gospodinu dopustili da vrši ovakvo psihološko maltretiranje građana preko vaše platforme bez ijednog dokaza i racionalnog argumenta?

Vrijeme je pokazalo kako je Trampuž bio monstruozbo u krivu

Nakon što je vrijeme pokazalo da je Andrej Trampuž bio monstruozno u krivu, jer se iznimno malo djece cijepilo u RH, a skoro nitko od njih nije zbog covida završio na intenzivnim odjelima, danas to znamo i službeno preko posljednjeg istraživanja J. Ioannidisa (https://www.medrxiv.org/con…/10.1101/2022.10.11.22280963v1) koje pokazuje stvarnu smrtnost (Infection Fatality Rate) covida. Djeca koja su navodno u opasnosti u stvarnosti imaju 0.0003% šanse da preminu od posljedica covida (ovo su brojevi PRIJE cijepljenja).

Dakle, gospoda ideolozi, profiteri, manipulatori i paraziti na tuđem strahu su na temelju opasnosti manje od 0.51% u gotovo svakoj dobnoj skupini (famozne bake koje su navodno masovno umirale su u stvarnosti umirale u samo 0.501% slučajeva) vršili psihičko nasilje nad građanima kako bi ih natjerali da prime zakonski nepropisano novo cjepivo, za koje danas znamo da nigdje nije zaustavilo pandemiju, dugoročno smanjilo smrtnost ili zaštitilo od težih oblika bolesti. Sve to pod pokroviteljstvom političkih moćnika i uz pridržavanje ljestvi od strane mainstream medija.

Što biste napravili da vam je doktor rekao da će vam dijete završiti na intenzivnoj ako ga ne poslušate, da biste na kraju otkrili da za takve prognoze nije imao nikakav rezon i da je bio u potpunosti u krivu? Kako bismo trebali reagirati na takvo parazitiranje na djeci, za koje do danas nitko nije odgovarao, ispričao se niti ga naknadno demantirao?

Ideolozi i profiteri će to barem još neko vrijeme (a oni najzadrtiji zauvijek) ostati pri svom profitu i ideologiji, no tragedija epskih razmjera je što još uvijek ima “običnih” ljudi koji i dalje vjeruju da je ono što smo doživjeli kroz posljednje 3 godine išta drugo osim (u ovom stoljeću) nezapamćenog globalnog fašistoidnog terora s ciljem ostvarivanja financijskih i društveno-političkih interesa.

Izvor: Sapere Aude

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button