Domovina

Sanja Barić i Aleksandar Stanković u službi rušenja referenduma…

Sanja Barić i strašenje Babarogom. Sanja Barić je danas Nu2 kod Stankovića “plakala” od zabrinutosti kako, će ako Mostov referendum uspije, to dovesti da će Vlada nametnuti obvezno cijepljenje svim građanima.

Barićka se baš trudi završiti u Ustavnom sudu, ali čini mi se, sve da ovu želju pusti i zlatnoj ribici i djeda mrazu istovremeno – neće uspjeti. Plenković bježi od Sabora, a Sanja Barić je ovdje u službi rušenja referenduma.

Ah, ta tolerantna ekipica koja bi sve – ali samo da narod ne odlučuje. Ovi Plenkovićevi trbuhozborci su stvarno maestralni. Dakle, narod više lagati ne možete. Pa već sada se narod ucjenjuje cijepljenjem, već sada građani ne mogu napredovati u mnogim strukturama ako se ne cijepe, već sada narod ne može normalno funkcionirati ako se ne cijepi.

Sanja Barić se plaši jako. Kao i cijela ekipa koja gura agendu obveznog cijepljenja, napada naše obitelji i na našu djecu, oduzimaju naša temeljna ljudska prava. Trese se Plenkovićev parapolitički Stožer. Trese se sila onih koji ucjenjuju ovaj narod i nameću mu nešto što građani ne žele. Trese se i Bruxelles.

Strah ih je da lavina iz male Hrvatske ne preplavi cijelu Europu. Čujem kako se priča po ulicama da prosvjedi idu dalje. Podupirem svako mirno legitimno okupljanje građana koji se bore za slobodu i protiv potpuno pogubljenog Stožera. Plenković i njegova ekipa dobro znaju da je referendum taj koji će ih potpuno ugasiti. Oni se toga plaše pa su krenuli sa svojom mašinerijom: političkim botovima, članovima, jednom dijelu kupljenih novinara – svi su grčevito stali puhati u rog – kako nam referendum ne treba.

Gospodo stožeristi, članovi interesnih skupina, vlast dolazi od naroda i pripada narodu. Radite što god želite: lažite, muljajte, difamirajte, budite zločesti, upregnite sve što možete – NEĆETE uspjeti. Narod je odlučio poslati vam poruku: DOSTA!

Dosta je našem narodu podjela. Dosta je našem narodu obmana i igrica sjena. Dosta je našem narodu nereda koje namjerno i sustavno organizira i održava Plenković i njegov parapolitički Stožer. Užasno je da imamo proboj virusa u bolnicama koji šire nažalost ljudi s COVID potvrdama. Užasno je da ovo dopušta Stožer. Treba se maknuti od svakog ekstremista. Treba svaki građanin ustati u mirnim prosvjedima za slobodu svoju i slobodu svoje djece. I treba hrvatski narod na skorom referendumu Plenkovićevoj politici i njegovom Stožeru reći – DOSTA!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button