Izbor uredništva

Mojmira ponovno nominirana za Zlatni studio! Prisjetimo se kako je Alma Demirović ”uništila” ovu kontroverznu novinarku!

Kontroverzna novinarka RTL Direkta – Mojmira Pastorčić ponovno se našla u utrci za nagradu Zlatni Studio.

Isto tako ponovno se našla u direktnom srazu s kolegom s RTL-a Zoranom Šprajcom za nagradu najboljeg voditelja godine (nominirani su jos Frano Ridjan, Mirko Fodor i Joško Lokas).

Ovom prigodom ćemi se prisjetiti kada je gošća RTL Direkta bila je specijalist patologije, predsjednica Udruge roditelja aktivista Alma Demirović .

Tema: Festival slobode.

Mjesto radnje: RTL televizija.

Mojmira Pastorčić 0 – dr. Alma Demirović 10!

Alma Demirović u javnosti istupa kao predsjednica Hrvatske udruge roditelja aktivista koja se zauzima za promicanje i očuvanje temeljnih ljudskih sloboda i prava, primarno prava na zdrav život i prava osobnosti.

Po struci je liječnica i doktorica medicinskih znanosti. Tijekom medicinske izobrazbe te rada u udruzi stekla je široka znanja i iskustva vezana primarno za sustav cijepljenja djece koji je u Hrvatskoj zakonski reguliran kao obavezan, s posljedičnom uskratom različitih prava za necijepljenu djecu.

Kontroverzna novinarka Mojmira Pastorčić je svojim brojnim istupima pokazala da ne poznaje osnovne postulate novinarstva i da ju ne zanima istina i činjenice, nego propaganda vlastitog mišljenja.

Gostovanje doktorice Alme Demirović pogledajte ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button