Izbor uredništva

Raspudić:Čim se spomenuo Remetinec, Plenković ”odmaglio” u BiH!

MOST-ov saborski zastupnik Nino Raspudić održao je danas konferenciju točno u podne ispred zatvora u Remetincu. Podsjetimo, jučer je tražio premijera Andreja Plenkovića da se točno u podne sučeli s njim, no Plenković, koji je danas u službenom posjetu Bosni i Hercegovini, nije se pojavio.

”Plenković me u jednom od svojih nekontroliranih ispada pozvao da u roku sat vremena dođem na covid-odjel, što smatram potpuno neprikladnim. Džentlmenski sam uzvratio, pozvavši ga dan ranije na sučeljavanje, na njihovom domaćem terenu kod zatvora u Remetincu. Maloprije sam obaviješten da su na stranici HDZ-a objavili da neće doći na ovo sučeljavanja. Prvi put u svojoj povijesti oni tvrde da je on pogriješio jer su napisali da nisam njegov kalibar, a on je prekjučer mene zvao na sučeljavanje.

Važno je naglasiti da moje prijatelje i suradnike ne naganjaju OLAF i USKOK, niti su stanovnici Remetinca. Ne isključujem činjenicu da se Plenković neće ni vratiti iz BiH, kao neki drugi, ne znam koliko su daleko stigli istražitelji iz OLAF-a. Ako ostaje tamo, možemo se sučeliti za Božić, bit ću u Mostaru! ” istakao je Raspudić .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button