Domovina

Ovo pročitajte svojoj djeci, da upamte neke stvari !

Žal za svim civilima, bili oni Srbi, Hrvati ili bilo koje druge nacionalnosti, podrazumijeva se i mi ga izražavamo.

Svi smi mi žrtve loših politika, a mali čovjek nikad nije kriv. Ima li tko ovdje da žali za 100 000 Amerikanaca lojalnih kruni Britanije koji su iz SAD-a izbjegli u Kanadu nakon američke pobjede 1783. u Ratu za neovisnost?

Ima li itko NORMALAN da žali za nacistima i njihovim simpatizerima koji su izbačeni iz Poljske, Čehoslovačke,Francuske i desetaka drugih zemalja nakon pobjede nad njima u Drugom Svjetskom ratu?

Ima li itko normalan tko bi rekao da je ‘Krajina’ potpomognuta tenkovima bila išta bolja ne od nacista, nego od Britanaca u američkom ratu za neovisnost?Čak je i gora, čak je radila i mnogo gore zločine. I za to platila.

U svakom ratu, uvijek i svugdje stradavali su civili.No to nacista, četnika ili bilo kojeg drugog okupatora ne čini manje zločincem . Oluja 1995. izravna je posljedica srpske agresije iz 1991. – Oluja je rezultat Vukovara, Ovčare, Škabrnje i ostalih zločina počinjenih kroz 4 godine agresije na Republiku Hrvatsku.

U kolektivnoj svijesti hrvatskog naroda riječ Oluja trajno će izazivati ponos i zahvalnost.

Ovim putem još jednom želimo se zahvaliti svim braniteljima koji su sudjelovali u pripremama i provedbi VRO Oluja, ali i operacijama prije i nakon nje. Bez njihove žrtve mi danas ne bi baštinili slobodu kakvu imamo. Na nama je da učinimo sve da njihova žrtva ne bude uzaludna, to im dugujemo. Danas se mi borimo protiv modernih okupacija, nepotizma, korupcije i sličnih društvenih dekadencija koje nagrizaju naš narod kako u RH, tako i u BIH. Mi u toj borbi ne smijemo odustati jer to dugujemo ljudima koji su ostavili svoje kosti diljem BiH i Hrvatske da bismo mi u slobodi živjeli.

Neka im je vječna slava i hvala. Drage Hrvatice i Hrvati, ponosite se VRO Oluja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button