Domovina

Raspudić: Ajmo se prisjetiti kako je Plenković došao na čelo HDZ-a

Saborski zastupnik iz kluba Mosta Nino Raspudić u N1 Studiju uživo govorio je posljednjim aferama koje su razotkrivene te ostalim problemima u društvu. Raspudić je pozvao HDZ da raspiše izbore budući da su uvjereni u podršku jer smatra da bi se to učinilo u svakoj zreloj demokraciji “nakon ovakve aferetine.”

“Ovo što se događa je tolika količina kriminala i korupcije da to već prelazi u jednu novu kategoriju. Potpuno je besmisleno govoriti o pojedinačnim slučajevima. HDZ očito već godinama ima negativnu selekciju. Ljudi koji su htjeli na koruptivan način doći do novca, utjecaja ili pozicija, učlanjivali su se i laktarili kroz HDZ. Imamo tamo jednu mrežu koja je nepopravljiva”, kazao je Raspudić.

Afere gdje god Olaf zagrebe

Na pitanje kontrolira li tu mrežu Plenković, Raspudić je kazao:

“Ajmo se prisjetiti kako je on došao na čelo te stranke. To uopće nije normalno. Padobranom je spušten na vrh HDZ-a. U trenutku kada je HDZ već bio ispražnjen od svake politike i vrijednosnog sustava. Ovisno što Bruxelles nalaže, oni mogu izglasavati i ovo i ono. Plenković je dosta sličan lik. On je njima dao tobože umiveno briselsko lice.”

Cijelo njegovo gostovanje pogledajte u nastavku:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button