Domovina

GRMOJA OBJAVIO DOKAZE DA JE PREMIJER PLENKOVIĆ U SABORU LAGAO KAKO NIŠTA NE ZNA O ZATAŠKAVANJU PRIJEVARA PRI ZAPOŠLJAVANJU U DIPLOMACIJI

”Premijer Plenković je lagao i obmanjivao hrvatsku javnost 14. srpnja 2022. kad je izjavio da ne zna kako su se veleposlanik Paro i inspektor u MVEP-u Božić – na saslušavanjima pred Antikorupcijskim vijećem 2018. i 2019. – zapleli u proturječnim iskazima dok su zataškavali prijevare počinjene pri zapošljavanju u diplomaciji.

Plenković je u Saboru ustvrdio da nema pojma o kontradiktornim iskazima Pare i Božića, iako su mu prethodno čak četiri puta dostavljeni dokazi kako su njegove diplomatske uzdanice lagale radnom tijelu Sabora za borbu protiv korupcije.

Prvi put je Plenkoviću dokaze dostavio diplomat Sabljak, a zatim mu je čak tri puta iste dokaze dostavila i pučka pravobraniteljica Šimonović Einwalter.

Cijelu svoju karijeru temeljim na poštenju i nekorumpiranosti – javno je sebe veličao Plenković. Pogledajte dokumente koji ilustriraju koliko je zaista pošten i nekorumpiran aktualni premijer naše države.

Lagati svom narodu da bi zaštitio prevarante u diplomaciji. Može li jadnije poštovani premijeru?” napisao je Grmoja.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ur2K8tSMYYjtcsuFkgmCXi1xqx3ZpJwHpVnZREynsHAdXitrfd5kySg3tHemRewUl&id=100044334973886

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button