Svijet

Putin prijeti SAD-u: Objavit ću dokaze o vašoj umiješanosti u rušenje newyorških blizanaca!

Putin se sprema objaviti dokaze o umiješanosti američke vlade i obavještajnih službi u napade 11. rujna. Spisak dokaza uključuje i satelitske snimke.

Kako sada stvari stoje, otvoreni vojni sukob između Rusije i Sjedinjenih Država nikada nije bio bliži. Dok s jedne strane Sjedinjene Države sve više sankcijama stežu Rusiju, a sada pomalo i vojno, šaljući naoružanje u pomoć Ukrajini.

S druge strane Ruski predsjednik Vladimir Putin, poručio je Vladi Sjedinjenih Država da se ne miješa vojno u sukob Rusije i Ukrajine, ako ne žele da on objavi satelitske snimke i sve druge dokaze koji dokazuju njihovu umiješanost u rušenje nebodera u New York-u – 11.9.2001. godine.

Rusija se sprema objaviti dokaze o umiješanosti američke vlade i obavještajnih službi u napade 11. rujna. Spisak dokaza uključuje i satelitske snimke.

Rusija dokazuje da Americi nije strano korištenje lažnog terorizma protiv svojih građana kako bi stekla izgovor za vojnu intervenciju u stranoj zemlji. U slučaju „napada 11. rujna“, dokaz će biti konačni satelitski snimci.

Posljedice Putinove taktike bi razotkrile tajnu terorističku politiku američke vlade. Kredibilitet njihove vlade bio bi potpuno narušen i očekuje se da bi izazvao masovne prosvjede koji bi doveli do opće pobune, kažu američki analitičari.

A kako će Sjedinjene Države gledati na globalnu političku arenu? Pozicija američke pozicije kao lidera u borbi protiv međunarodnog terorizma biti će potpuno potkopana, i dati će neposrednu prednost „odmetničkim državama i islamskim teroristima“.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
VT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button