Crna kronikaIzbor uredništvaVideo

Prestrašno: Već smo vidjeli previše ovakvih video zapisa!!!

Ovo je prestrašno što se događa u zadnje vrijeme. Novozelandske vlasti objavile su u ponedjeljak da je smrt 26-godišnjeg mladića povezana s cijepljenjem prvom dozom Pfizerovog cjepiva i pojavom miokarditisa, rijetke upale srčanog mišića. Ovo je druga smrt u Novom Zelandu koja je povezana s cjepivom protiv bolesti COVID-19, nakon što je u kolovozu također preminula jedna žena.

Nakon uzimanja prve doze, mladić obolio od miokarditisa

Smrt 26-godišnjeg muškarca na Novom Zelandu povezana je s nuspojavom Pfizerovog cjepiva protiv covida kojeg je primio dva tjedna prije nego što je umro. Nakon uzimanja prve doze, mladić je obolio od miokarditisa, što je rijetka upala srčanog mišića. Muškarac nije tražio nikakav liječnički savjet ili liječenje za svoje simptome, javlja Wionews, a prenosi narod hr.

Glasnogovornik Pfizera: Pratimo sva izvješća

Novozelandski odbor za nadzor sigurnosti cjepiva protiv covida priopćio je: “Uz trenutne dostupne informacije, odbor smatra da je miokarditis kod ove osobe vjerojatno uzrokovan cijepljenjem.”

Kao odgovor, glasnogovornik Pfizera rekao je da je tvrtka svjesna incidenta na Novom Zelandu i da je pratila sva izvješća o mogućim štetnim događajima. Nadalje je spomenuo da će i dalje vjerovati kako je korist od cijepljenja njihovim cjepivom puno veća od mogućih nuspojava.

Ranije, u kolovozu, žena na Novom Zelandu umrla je nakon što je cijepljena cjepivom Pfizer protiv covida.

Ministarstvo zdravstva je priopćilo: “Ovo je prvi slučaj na Novom Zelandu gdje je smrt u danima nakon cijepljenja povezana s cjepivom Pfizer.” Ministarstvo zdravstva je također dodalo da uzrok smrti kod žene još nije utvrđen, uz tvrdnju da “koristi cijepljenja Pfizerovim cjepivom protiv COVID-19 i dalje uvelike nadmašuju rizik od infekcije covidom i nuspojava cjepiva, uključujući miokarditis”.

U opasnosti mladići u dobi od 16 do 24 godine

Također je i Svjetska zdravstvena organizacija priznala da je kod nekih cjepiva protiv covida prijavljena “vrlo rijetka nuspojava miokarditisa”. Organizacija je nadalje dodala da se većina slučajeva miokarditisa javlja kod mladića u dobi od 16 do 24 godine.

Na ove i slične situacije upozorava i novinar Boris Mišević:

S druge strane znanstvenik Saša Ceci’ tvrdi: Cjepiva su sigurna koliko i pijenje vode

S obzirom na ove tregedije donosimo i, po nama skandalozan, intervju sa znanstvenikom sa Instituta Ruđer Bošković koji tvrdi da su cjepiva sigurna koliko i pijenje vode.

Cijeli razgovor sa njim možete pročitati OVDJE, a što je istina prosudite sami.

Jeste li se pitali zašto su se mediji okomili na Domazeta Lošu, a ovakve neodgovorne izjave nikad ne kritiziraju.

Prestrašno: Već smo vidjeli previše ovakvih video zapisa!!!
www.crodex.net
N1: Saša Ceci

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button