Zanimljivosti

Zašto se donose potpuno sumanute odluke kojima se na cijepljenje prisiljavaju djeca?

Ako vas zanima zašto se sve više donose potpuno sumanute odluke kojima se na cijepljenje prisiljavaju djeca, mladi, ili oni koji su prethodno preboljeli covid, razlog je vrlo jasan – novac. Jako puno novca.

Samo Pfizer je prošle godine zaradio oko 36 milijardi dolara od cjepiva za covid-19. Profitna marža je naravno poslovna tajna, no prema javnim izvorima kreće se negdje između 82 i 96% (slika –Igor Lazarević).

Troškove istraživanja i razvoja su već davno vratili, tako da je trošak prodaje i marketinga jedino što sada smanjuje profit.

A strateški usmjeren novac naravno može povećati prodaju, posebice kada ste još pedesetih godina prošlog stoljeća jedan od prvih ureda otvorili u Panami (i još ste firma koja ima sudski dokazanu kriminalnu prošlost potplaćivanja, uključujući čak i malu Hrvatsku).

U Hrvatskoj s 10,000 kuna možete „kupiti“ župana, a s nekoliko desetaka tisuća eura možete opremiti vikendicu na Mrežnici i imati direktni megafon u vrhu medija. Što mislite koliko se toga može „kupiti“ za nekoliko milijardi dolara? A zašto ne uložiti nekoliko milijardi, ako će već ove godine povrat biti nekoliko desetaka milijardi…

Svi oni koji promoviraju besmislena cijepljenja (naglašavam “besmislena”, jer starije i rizične svakako treba cijepiti – besmisleno je cijepiti zdravu djecu, mlade i oni koji su prethodno preboljeli COVID-19) su ili lobisti pandemijske mafije, ili naivno „topovsko meso“ koje je pandemijski marketing gurnuo u prvi plan.

Zašto se donose potpuno sumanute odluke kojima se na cijepljenje prisiljavaju djeca?
crodex.net

Isto je i sa masovnim besmislenim testiranjima, covid-potvrdama za bilo što osim prelaska granice, i drugim glupostima. Sve to pokreće samo želja za osobnim profitom (ili glupost).

Nažalost radi profita pandemijske mafije pojedinci su spremni žrtvovati i budućnost naše djece i mladih. To je zločin protiv čovječnosti za koji će morati odgovarati, na ovaj, ili onaj način.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button