Crna kronika

Šestogodišnji dječak nakon cijepljenja Pfizerom teško obolio!

Milo Edberg šestogodišnji dječak koji je bio budan i samostalno hodao usprkos problemima koje ima od rođenja, početkom prosinca, prije nego što je primio cjepivo protiv Covida sada je prikovan za bolnički krevet nakon što mu je dijagnosticirana upala srčanog mišića.

Bio je dobro, a onda nije bio.”

Milov život nikada nije bio lak. Rođen je prerano sa samo 23 tjedna i borio se sa kroničnom bolešću pluća tokom cijelog svog života.

Uprkos svojim poteškoćama, naučio je samostalno hodati i bio je bistar i izražajan. Početkom prosinca, prema riječima njegove majke, kada je liječnik u dječjoj bolnici u M Health Fairview odlučio da mu je potrebno cjepivo protiv COVID-19.

Milova majka je rekla da ne želi da joj sin bude cijepljen jer je prema službenoj statistici samo troje djece mlađe od 10 godina u Minnesoti navodno umrlo od virusa. Međutim, njegov doktor je rekao da je kao teški zdravstveni slučaj posebno izložen riziku.

Na kraju, Milova majka Carrie je slijedila preporuku doktora, koji joj je rekao da je cjepivo “sigurno i bezopasno“..

Kako je sama rekla „Išla sam protiv svojih instinkta i rekla, OK, napravimo to. Nažalost, ne možete vratiti vrijeme. Podržavam cijepljenje, ali ovo je bilo teško. Za svo ovo vrijeme, liječnici nisu uspjeli razjasniti Milove poteškoće nastale nakon cijepljenja. Oni doslovno nemaju odgovore na to.

Prije cijepljenja, rekla je majka, njen sin je jeo sam, ali sada ne može ni slinu progutati pljuvačku. U međuvremenu, kao i obično, doktori u  dječjoj bolnici odbili su spomenuti cjepivo kada su razgovarali o Milovoj situaciji.

Međutim, Milova majka uspjela je podnijeti vlastiti izvještaj VAERS-u krajem siječnja, a Milo je navodno primio 10 do 15-minutnu posjetu specijalista za zarazne bolesti koji su rekli da će poslati izvještaj CDC-u i Pfizer-u. Međutim, od tada se više nisu javili.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
epoha

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button