Humor

Predsjednik Zoran Milanović napokon odahnuo- Srića mu oprostio što ga je nazvao lupetalom.

Jedan od najistaknutijih ”oštromjeraša” pulmolog Saša Srića danas je gostovao u emisiji Nedjeljom u 2 kod vječnog Ace Stankovića poznat po nepristojnosti i prekidanju svojih gostiju koji mu nisu po volji.

Zamolili smo Stankovića da prema pulmologu Srići bude nježan ali se Stanković previše ”raznježio” pa je Srića u 10 minuta rekao više riječi nego Mate Granić i Vladimir Šeks u 3 emisije .

Osim konstantnog hvalospjeva “lječnika na prvoj crti”, nervoznog treptanja očima i predstavljanja osobnih uvjerenja kao “znanstvenih činjenica” ništa korisno Srića nije rekao. Odaje dojam da nije dio već žrtva pandemijskog marketinga i da zaista vjeruje u te svoje fraze o cijepljenju, no da nije tako, nikad na nacionalnu TV dospio ne bi. Kako god, Stanković je ovim gostom dosegnuo, sasvim nove ”pličine”, plaćene propagande.

Osim što je Srića uz asistiranje Ace Stankovića 59 minuta širio ”pandemijski marketing” , jedino zadovoljan ovom emisijom može biti Zoran Milanović koji je dobio oprost zato što je uvrijedio slavnog pulmologa:

”Predsjedniku Zoranu Milanoviću opraštam što me nazvao lupetalom koje je izmigoljilo iz rupe. Zoran Milanović i ja izmigoljili smo iz iste socijaldemokratske rupe.” rekao je pulmolog Srića.

Kako saznajemo iz izvora bliskih predsjedniku, Milanović noćima nije spavao zbog navedenog sukoba te nedavni sukobi sa ministrom obrane i premijerom vjerojatno su posljedica neispavanosti i uznemirenosti zbog sukoba sa pulmologom.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button