Svijet

”Covid ludilo” u Australiji – vijesti postaju sve bizarnije

Vijesti koje dolaze iz Australije postaju sve bizarnije. Bizarno je najbolje riječ za opisati što se tamo događa. Osim potpuno fašističkih mjera, Australski režim izlaže svoje građane, koje bi sad već mogli nazvati zatvorenicima, brutalnoj policijsko-vojnoj represiji, skandalozno visokim kaznama i apsolutno sramotnoj propagandi i emotivnoj manipulaciji.

O tome što se dešava u Australiji pisali smo nedavno . Tu možete vidjeti da se zemlja nalazi u totalnoj tiraniji, izlazak iz države je zabranjen bez dozvole režima, vojska je na ulicama, kretanje između gradova i pokrajina je zabranjeno, a sve se to radi zbog smiješno malog broja Covid slučajeva (Sydney je stavljen u lockdown jer je umro jedan starac od 80-ak godina). Ali ovo ide čak korak dalje od toga.

Propaganda koju vrši Australski režim teško je opisati. Za početak pogledajte ovaj potpuno bizarni video u kojem službenici pokrajine New South Wales pozivaju mlade ljude na cijepljenje na gradski stadion u Sydneyu. Radi se o 24.000 srednjoškolaca završne godine, kojima će izgleda, cjepivo biti uvjet za polaganje završnog ispita. Prvo im kažu koje su zvijezde dosad na tom stadionu nastupale, i kako sada oni imaju priliku „nastupati“ na tom stadionu, a onda, kažu kako je cjepivo „zlatna prilika“ koju trebaju zgrabiti objema rukama, po uzoru na australske sportaše koji se bore za zlato. Brutalna emocionalna manipulacija kakve se ne bi posramio ni Goebbels osobno. I kažu da dođu bez roditelja.

Osim sprovođenja propagande, Australski režim se bavi vrlo bizarnim stvarima, kako bi što više pojačali paniku među stanovništvom i stvorili nova opravdanja za lockdowne. Tako su počeli tražiti COVID u kanalizacijskim fekalijama. Pokrenuli su veliki program nadziranja kanalizacija (Sewage survaillance program) i kako se čini, sada će na tjednoj bazi testirati ljudske fekalije na trenutno 80 lokacija a broj lokacija će se povećavati. Pogledajte doktora koji entuzijastično iznosi ove podatke.

I što mislite koji je dosad bio rezultat ovakvog testiranja? Sasvim očekivano, pronašli su „vrlo visoke“ razine Covida u kanalizaciji i to im je dalo opravdanje da u strogi lockdown stave čak i one gradove u kojima nije otkriven niti jedan slučaj Covida regularnim testovima. Primjer je regija Hunter-Newcastle koja je odmah stavljena u lockdown nakon testiranja kanalizacije, iako dotad nije bilo nijednog poznatog slučaja.

Osim ovakvih nevjerojatnih poteza, režim daje građanima potpuno nebulozne savjete kako se trebaju ponašati. Govore građanima kako je zabranjeno razgovarati sa ljudima na ulici, jer se razgovorom može prenijeti virus. Kažu, čak i ako sretnete susjeda ili prijatelja dok kupujete hranu, (a jedino to i smiju kupovati) nemojte se zaustavljati nego samo kimnite glavom i produžite. Službenu izjavu sa press konferencije možete vidjeti ovdje.

Australska policija se pretvorila u Gestapo koji ljude hvata po ulicama, i ispituje gdje žive i kamo idu. Ako ljudi ne mogu dokazati da žive unutar 5 km, ili ako se policiji ne svidi razlog zašto su na ulici, na licu mjesta naplaćuju se kazne od 3,000 – 5,000 dolara. Obaveza nošenja maski se brutalno sprovodi, a policija zaustavlja čak i ljude koji su sami u automobilu, i naplaćuje im kaznu ako nemaju masku. Broj vojnika na ulicama povećan je sa početnih 300 na sadašnji 800.

Da ne mislite da pretjerujemo, pokazat ćemo vam jedan link gdje možete vidjeti kako velika grupa policajaca napada skupinu curica od 12-13 godina samo zato jer jedna od njih nije imala masku. Brutalno su je savladali i ugurali u kombi dok je vrištala i plakala, a prijateljicu koja ju je branila zasprejali su suzavcem. Da stvar bude još apsurdnija dvojica od policajaca – nisu imali masku!

To je način na koji korona-fašisti tretiraju našu djecu – bez milosti. Cijeli video pogledajte ako želite, ali prilično je uznemirujući. Link za video

Mainstream mediji se čudom čude kako je moguće da brojke rastu unatoč lockdownu. Ali oni ne spominju testiranje fekalija u kanalizaciji. Oni ne spominju propagandu, jer su i sami dio nje, i svakako ne spominju ostale stvari o kojima smo tu pisali. Demokracija je uništena, ekonomija je na koljenima, ljudska psiha također, a slučajevi rastu i dalje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button